Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o bratoch Sackettovcoch, ktorý vznikol podľa románov Louisa L'Amoura The Daybreakers a The Sackett, sleduje životy troch súrodencov na ceste na západ z ich hornatého domova v Tennessee. Počas cesty sa najstarší brat Wiliam Tell (Sam Eliott) dostane k zlatokopectvu, zatiaľ čo dvaja mladší Orrin (Tom Selleck) a Tyrel (Jeff Osterhage) ženú stádo dobytka a neskôr vnesú poriadok do rasovo rozdeleného mestečka Santa Fé, kde prebieha boj medzi Mexičanmi a Američanmi. (moviechecker)

(více)

Recenze (10)

Gig 

všechny recenze uživatele

Výtečný western, který umocňuje mnoho westernových herců, kteří už ve své době končili nebo byli na cestě do důchodu, přesto hráli na plné obrátky a dodává tomuto spektáklu ten správný vibe. Sanozřejmě tu nejsou jen ti staří, ale je tam pár těch, kteří se rodili nebo byli v nejlepších letech. Ale hlavně sr jedná o western té staré dobré školy. A jedná se o poctu westernům. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Pro rodinu Sackettů mám slabost už od mládí a film ji nijak výrazně neublížil, takže z mé strany spokojenost. Ford je výtečný. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

"To mám štěstí, dva Sacketty v jednom dni." Tuhle repliku jsem si zapamatoval už jako třináctiletý, kdy jsem film viděl ve vysílání Československé televize poprvé. Ústřední bratrská trojka je fajn, řada westernových veteránů s Glennem Fordem v čele dokonce výborná, takže ani nevadí, že finále se okatě podobá slavné přestřelce u O.K. Corralu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem rozhodně víc Příběh je až moc rozvleklý a skrze velké množství okolní omáčky se ztrácí ty záživné a podstatné scény. Přestřelkový finiš měl ovšem grády. Herecky potěší Tom Selleck i Glenn Ford. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama