Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Válka Severu proti Jihu konečně skončila a Mac, který bojoval za vítěze, se vydává na cestu domů. Cestou zachrání svého bratra Della, kterého chtějí pověsit, protože má na sobě ještě stále jižanskou uniformu. Ani jednoho z bratrů nezajímá, kdo kde bojoval, je konec války a oni jedou domů. Tam je ale čeká velmi smutné překvapení - farmu přepadla jakási banda a odvlekla jejich dvě sestry i Dellovu nevěstu Katy. Postupně zjišťují, že podobně postižených farem je v okolí víc. Na svědomí to má bývalý major jižanské armády, který chce unesené osoby prodat, za utržené peníze získat zbraně a dál pošetile pokračovat v boji. A tak do Spojených států přijíždí mexický překupník, aby cenný náklad odvezl do Mexika. Nejvíc ze všech se mu líbí Katy, ale z obavy, že by mu způsobila problémy, ji obchodník nechá na pobřeží. Tam ji naštěstí najdou její bratři, musí ale zachránit i ostatní unesené ženy (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

klerik 

všechny recenze uživatele

50% Toto šlo dáko mimo mňa. Celkovo téma americkej vojny ma moc neláka a celé to putovanie a držanie zajatcov ma ubíjalo. Hlavne k záveru sa film stále viac tvári hrozne pohodovo, až máte pocit, že to bolo fakt dobré kamarádske posedenie. Ale aj tak... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Koukatelný western, na televizní poměry nadprůměrný hlavně díky sympaticky drsňácké dvojce Sam Elliot a Tom Selleck. Co mě vůbec nepotěšilo, byla hrozná hudba, která se do mnoha scén vůbec nehodila, a pak pár naivních momentů typu "někdo utíká po pláži, deset lidí po něm střílí a nestrefí se" nebo "někdo se převleče a myslí si, že ho padouši, kteří ho před chvílí věznili, nepoznají"... ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý, na televizní poměry skoro až vynikající western. Andrew V. McLaglen je na poli westernů suveréním tvůrcem a většinou dokáže natočit příjemnou podívanou. Klasická kovbojka, na druhou stranu však i věrně popisující Ameriku těsně po válce Severu a Jihu. Tom Selleck se Samem Elliotem jsou charismatičtí, skvělý výkon podává též westernová legenda Ben Johnson v úloze strýčka Jacka. "Neviditelní jezdci" sice nejsou westernovou extraligou, ale jako příjemný a zábavný film bohatě stačí. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Z toho ustavičného country vrzúkania mi už asi po polhodine drnčali zuby, ale inak veľmi príjemný, dejom nabitý western s dostatkom akcie a sympatickými postavami. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama