Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Diskuze

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Moc pěkná komedie, i když tu čtvrtou hvězdičku jsem přidala hlavně kvůli Jacku Nicholsonovi - to je u mě asi už srdeční záležitost:-)

TimmyCZ

TimmyCZ (hodnocení, recenze)

První polovina filmu mě pobavila, jako málokterá komedie... Skvělý námět a Jack prostě neměl chybu. Pak ale začala druhá polovina, a ta už tak slavná nebyla. Konec byl zdlouhavý a nezajímavý. Proto jsem hodnotil jen takto: ***

Gor

Gor (hodnocení, recenze)

Jack Nicholson podal jako vždy vynikající herecký výkon. Někdy mě napadá, že ho na tento svět seslal sám Lucifer :-D A musím ještě pochválit Diane Keaton... Skutečně jedna z mála žen, která je i v tak pokročilém věku pořád krásná x) Závěrem chci říct, že kombinace těchto dvou herců je NAPROSTO démonícká :-) Nancy, tleskám ;-)

Ferpo

Ferpo (hodnocení, recenze)

Velice zajimavy scenar...a herecka role od J.Nicholsna je perfektni..

Lipi21

Lipi21 (hodnocení, recenze)

Z kina jsem vyšel hodně nadšenej, podruhé v televizi už to nebylo ono a druhou půlku jsem se už hodně nudil, v závěru se dostavilo mírné znechucení...ovšem nic to nemění na tom, že si tenhle film rozhodně zaslouží *** a jsem si jist, že u hodně lidí daleko víc. Především Nicholson tenhle film vynáší o hodně příček víš. Po skvělém začátku, bohužel, začíná druhá půlka trochu nudit a je zbytečně sentimentální - mohlo z toho být klidně víc hvězdiček. (doporučuju originální znění)

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

filmik byl dost faj a pohoda....což je taky občas potřeba....Jinak ta Příž na konci je kýč,ale dobrýýý:-))

branoke

branoke (hodnocení, recenze)

V poslednej dobe absolútne skvelá oddychová romantika.Nicholson a Keatonová sú skvelí.Film som videl už párkrát a vždy je to pre mňa zábavné a romantické.Preto,keďže som divák,ktorý si film užíva a hĺbkovo neanalyzuje,má u mňa 5 hviezdičiek. Jediné,čo film trochu špatilo bol nedokonalý český dabing a nieko ko filmových omylov.

Reklama

Reklama