Děsivý soumrak nad městem
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní
USA, 1976, 90 min
Charles B. PierceHrají:
Ben Johnson, Andrew Prine, Dawn Wells, Charles B. PierceObsah
Je po válce a v malém městečku obklopeném hustými lesy se začínají stavět nové domy. Všichni chtějí začít nový a spokojený život. Zanedlouho však městečko zahaluje hrůza, po setmění mají všichni strach. Přibývají vraždy a strach se stále stupňuje. Kdo nebo co stojí za tímto brutálním vražděním? Dokáže to vůbec někdo zastavit? (Chupacabre)
Tosim
odpad!V mém soukromém žebříčku otřesných filmů měl tento hnus dlouho "první místo" a překonalo jej až Waterloo po česku. Tohleto je film o malém městě, jehož studenty ohrožuje neznámý zabiják. Nápad sice okoukaný, připomíná však Zodiaka a dalo se však vytěžit více z formy, která je ale tak těžkopádná, že nudí k smrti a vy máte chuť buďto spát anebo rozflákat televizi (roztržení plátna v kině by byl asi problém.) Napětí neexistuje, film také doprovázejí rádoby kvalitní komentáře a vše vyšumí do ztracena a potvrzuje impotenci tvůrců i herců.(4.7.2003)
ricci.s
Tú jednu hviezdu dávam len za to, že sa mi to podarilo dopozerať. Je to ináč strašne ukecaný, nezáživný a nudný film, námetom a kvalitami pripomínajúci sračkoidný Lovers Lane (1999). Lenže tam boli aspoň nejaké vraždy, tu je toho minimum. Gore žiadne, krv žiadna, o nejakej atmosfére alebo strachu nemôže byť ani reči. A naozaj nemám rád filmy, ktoré sa považujú za horory a pritom horormi vôbec nie sú, v tomto prípade šlo len o slabý krimithriller. NEVER MORE!(24.9.2010)
LION-MR.T
Jak to běželo na Primě,měl jsem si to nahrát.Trochu ukecaný,ale vrah nemá chybu.Trochu připomíná Jasona ve druhém díle Pátku 13.ého,tou maskou přes hlavou.No maskou.(14.6.2008)
Bloody13
Celkem strašidelnej thriller s tajemnym násilnickym vrahem, co má pytel přes hlavu. Vzpomínám si na jednu vraždu trumpetou a na ten znepokojující závěr, když zabijáka nikdy nechytili.(26.2.2010)