Reklama

Reklama

Na dotek

Trailer 2

Oscarový režisér Mike Nichols (Absolvent) přináší na filmové plátno adaptaci uznávané divadelní hry Patricka Marbera, erotikou nabitý příběh lásky, osamělosti a zrady, v jehož hlavních rolích excelují Julie Robertsová, Jude Law, Natalie Portmanová a Clive Owen. Na dotek, sarkastický a upřímný pohled na současné citové vztahy, vypráví příběh o náhodných setkáních, spalující přitažlivosti a nečekaných zradách čtyř obyvatel Londýna – čerstvě rozvedené úspěšné fotografky Anny, začínajícího spisovatele Dana, který píše nekrology, sebevědomého dermatologa Larryho a tajemné Alice. Zábavný a silný film, který se odehrává v současném Londýně, je připomínkou Nicholsovy klasiky Kdo se bojí Virginie Woolfové? a Tělesné vztahy. (Cinemax)

(více)

Diskuze

RustinCohle

RustinCohle (hodnocení, recenze)

wito

Pretože Jude nemohol "prekúsnuť" to, že Julia sa vyspala s Cliveom, preto aby paradoxe mohla byť s Judeom kvôli tomu, že chcela od Clive, aby podpísal rozvodové papiere. Na druhej strane, Clive vedel/domnieval sa, že ten rozlúčkový sex s Juliou ju môže k nemu priviesť späť. A to sa skutočne stalo a on to využil. To prosíkanie z Judeovej strany malo znamenať asi taký posledný výkrik do tmy, kedy si uvedomil, že ju miluje a nechce ju stratiť a opäť - paradoxne, až vtedy, keď o ňu prišiel. A paradoxne po tom, ako chcel počuť pravdu - pravdu, na ktorú je v tomto filme veľké množstvo paralel, napr. keď povedal Natalii pri poslednom rozhovore v hotely, že je na pravde závislý, a chce počuť pravdu, a ona mu ju povedala. A on to neuniesol, rovnako ako to neuniesol vtedy, keď mu Julia povedala, že mala rozlúčkový sex s Cliveom, kvôli spomínaným rozvodovým papierom. Urovnať sa to nedalo z toho dôvodu, že ide o explicitné vyzobrazenie surovej pravdy verzus všetko to, o čom môžu byť vzťahy a množstvo otázok, ktoré sa ich týkajú, ako napr. čo sme schopní vo vzťahu zvládnuť a uniesť, a či nám to stojí za to? Myslím, že ten pocit máš z toho preto, že ti unikli niektoré detaily. Ja tiež nemám pocit, že by som to pochopil na 100%, preto si to určite pozriem ešte raz, dvakrát, aby som v tom našiel ešte väčší zmysel. Domnievam sa, že od toho roku 2012, kedy si písal komentár, si to už asi videl viackrát a našiel si odpovede na otázky, ale nedalo mi nevyjadriť sa. ;-)

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Priatelia vedel by mi niekto poradiť kde by som stiahol film so slovenským dabingom? Všade nachádzam len cz ripy, ak by ste o niečom vedeli dakujem :)

wito

wito (hodnocení, recenze)

SPOILER...skúste mi niekto rozumne zdôvodniť, prečo sa na konci dala julia s clivom znova dokopy? bola slabá sa rozviesť, keď ju jude nechal kvôli tomu sexuálnemu incidentu s clivom? a prečo vlastne jude musel prosíkať cliva, aby mu ju "vrátil", však bolo jasné, že julia juda miluje, nestačilo si to urovnať medzi nimi? (jude a julia) mám pocit, akoby z toho filmu bolo niečo povystrihované, preto tie motívy konania postáv mi v niektorých scénach neprídu také jednoznačné a presvedčivé 

na příspěvěk reagoval RustinCohle

murthags

murthags (hodnocení, recenze)

Takhle by mohl vypadat všechny novodobý origninální romatický filmy, nádherný úvodní písnička, Natalie Portman a závěrečný scéna.

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Na první pohled ten film vypadá jako banální historka okořeněná peprnými dialogy, ale po skončení se nemůžu zbavit dojmu, že ke mně po celou dobu promlouval ještě jinak, skrytě, a že se mi vepsal do duše..jak přesně nevím, ale vepsal. Připomíná to pocit po dočtení některých knih od Milana Kundery.

nirvana91

nirvana91 (hodnocení, recenze)

valli: Myslíš záverečnú scénu, čo si Natalie Portman vykračuje po ulici za doprovodu úvodnej pesničky a zase sa za ňou otáčajú hlavy? Alebo celú tú časť ako pesnička začne?

jane.st

jane.st (hodnocení, recenze)

Romantický? Tak to ani omylem! Když se na to díváte s odstupem, je všechno jak má být. Zápletka, dialogy, herci...Ale pokud se pokusíte vžít do každé z postav a snad je i pochopit, máte z toho depku na celý zbytek dne. A pokud znáte bolest, kterou způsobí "za každou cenu upřímný a navíc z lásky" přístup, máte z toho depku alespoň na týden. Tak tedy skvělé 4 *, víc bych dala, kdyby mě to celé tak neštvalo :-)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

vztahy a ešte raz vztahy .. po tomto filme to najkomplikovanejšie, čo človeku môže napadnúť, 3*

Michi19

Michi19 (hodnocení, recenze)

Jeden z mála filmů, u kterého jsem si na konci nedokázal odpovědět, zda se mi to vlastně líbilo či ne. Sledoval jsem to v angličtině, a tak se mohlo stát, že mi některé souvislosti utekly, ale jednoduše jsem některému jednání postav nerozumněl. Nepochopil jsem, proč jednají právě takto (např. předposlední scéna Lawa s Portman, kdy řekla, že ho už nemiluje...), nebo i konec ( asi jsem z toho měl pochopit, kdo vlaxstně byla Portman, ale já to bohužel nepochopil...). Na druhou stranu se mi některé scény líbily a nejdnou jsem se dobře pobavil (ačkoli to není žádná komedie...). Navíc je příjemné sledovat tři oblíbené herce paralelně v jednom filmu ( Portman, Owen a Roberts), Lawa už jsem nějak skousl...

divjak

divjak (hodnocení, recenze)

Zaradenie do kategorie romanticky film mi pride trochu sarkasticke. Jediny prijemny pocit som mala z uvodnej a koncovej pesnicky, inak to bolo pre mna emocne uplne prazdne. Julia mi prisla ako uplne zdeptana osoba od sameho zaciatku az do konca, neschopna najst uspokojenie vo ziadnom vztahu. Natalie bola jedina, ktorej mi bolo v tomto filme luto.

karolina2

karolina2 (hodnocení, recenze)

Asi jsem z jiného vesmíru, ale musímse zeptat: Takhle to mezi lidmi opravdu chodí???

Gerry

Gerry (hodnocení, recenze)

Film o tom, že sex je to nejdůležitější v lidském životě. Alespoň dva milenecké páry, čtyři smutní  " hrdinové" , 104 minut trvání filmu řeší problémy typu, kdo s kým, kolikrát se udělal nebo ne, apod. 104 minut nudy pro diváka, který má kromě pohlavních orgánů a permanentního dráždění libida, mozek a srdce, které poznalo skutečné hodnoty pevného vztahu s partnerem, jenž není pouhým sexuálním objektem, ale je přítelem.

Mes-siah

Mes-siah (hodnocení, recenze)

suhlaim co povedala KevSpa ale trosku chaos, a dost neurcite, a celkovo zvlastne, prirovnal by som to k filmu ALFIE,

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Kali4: Nápodobně... Jo, na Closer jsem udělal titulky (trochu lepší než ty, co jsou na netu...), takže pokud by měl někdo zájem, ať mi napíše na mail...

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Apophis: jsem rád, že se našel někdo, s kým se na hodnocení více filmů shodnu. Takových lidí se příliš nenajde :-)). Díky, rád si s tebou pokecám. Můj mail kdyžtak najdeš v profilu. Momentálně se připravuju na autoškolu, takže není času nazbyt, ale o dobrym filmu si rád popovídám ;-)

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Kali4: Myslíš ten o výhledu? ;-)
Tenhle film je podle mě pro lidi, kteří si umí vychutnat herecký výkony, i když s postavami třeba nesouhlasí. To je problém mého táty, jelikož jsem jen díky vytrvalému tlaku zabránil tomu, aby tento film ohodnotil ODPAD (to by byl tedy hřích!) :-)
Jinak mě překvapuje, že na mnoho filmů máš podobný názory jako já, takže jestli si chceš pokecat i o jiných věcech, než je Closer, napiš mi na mail...
Jo a nevšímej si té příšernosti v mém profilu - holt, každý máme své úchylky... :-))

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Apophis: souhlas. Herci fakt skvělí (Natalie i Clive Owen) a ty dialogy byly bezvadný. Dost dobrej byl chat na začátku :))

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Kali4: Fakt? Tak to jsem přehlédl... Nicméně díky za argument... :-))
Koukám, že se ti to líbilo! Podle mě perverzní film, který ale rozjasňují herci (v čele s Natálkou...)
Co myslíš?

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Já doufám, že to snad budou brzy dávat na ČT2. Na HBO už to bylo.

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

Je to již docela dlouho, co jsem to viděl v kině, už to mám i na '>.avi, ale zajímá mě, jestli to také půjde v televizi... Co myslíte (potřebuji totiž argumenty pro debatu s tátou - on tvrdí, že takovou hnusotu dávat nebudou, já zase opak...) :-))

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších filmů, který jsem kdy viděl, a to hlavně díky skvělé Natalii Portman. Jenom mi přišlo, že ten zavěr byl trochu překombinovaný.

burnfly

burnfly (hodnocení, recenze)

jeden z nejlepsi filmu co jsem kdy videl, famozni Clive Owen a uzasna Natalie Portman, kterym prekvapive jen sekunduji Roberts a Law... dokonala sonda lidskych vztahu, provokativne drazdiva, provokojici a remeslne cista... vynikajici film na zamysleni a na promitani s pritelem / pritelkyni

Vlado_B

Vlado_B (hodnocení, recenze)

Tento film som si pozrel hlavne kvoli Natalie Portman. Aj keď ona boila výborná a úpne sepálila trapnú Robertsovú, čakal som od filmu viac. Na konci som z toho mal taký nijaký pocit - ako že, okay, a teraz čo? Neviem dačo tomu chýba.

Apophis

Apophis (hodnocení, recenze)

tron: Erotické podniky by si měli zoufat, že nemají Natálku - ta by vytáhla prachy i z mrtvoly!! Víš, že Owenovi závidím - mít takový "výhled" a ještě za to dostat zaplaceno...

 (hodnocení, recenze)

dost dobre...skoro 5 hviezd...no ta posledna stvrtina uz bola ozaj moc, vsetko sa uz iba opakovalo.....alebo kazdy to skusil s kazdnym.viackrat... ale dobre...velmi dobre.... pripomina mi to wild things, ak sa nemylim, a trocha aj crash.... :)

Související novinky

Zemřel režisér Mike Nichols

Zemřel režisér Mike Nichols

20.11.2014

Ve věku 83 let nás opustil Mike Nichols, režisér Absolventa, Kdo se bojí Virginie Woolfové? nebo Hlavy 22. Berlínský rodák se dostal do Ameriky v roce 1938 a po čase zjistil, že jej láká dramatické… (více)

Reklama

Reklama