Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Akademicky bych kariéru Mötley Crüe označil jako bouřivou nebo kontroverzní. Ale kdo viděl The Dirt už ví, že to byly naprostý hovada. Ovšem ta chemie, která byla mezi herci, vede k výbornému filmu. Nechyběly emocemi nabité scény, ani srandovní prasárny všeho druhu. Jo a dámy feministky, radši si pusťte něco jinýho. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je filmařská a rocková špička. Je jasný, že Bohemian Rhapsody rozpoutal boom s filmy o výstředních kapelách a umělcích, na čem není nic špatnýo. Tenhle kousek si s ničím (narozdíl od Queen) nebera servítky. Tady je jasně a neskrývaně ukázanný, jak tihle mladý a totálně zbohatlí rockeři uměli rozjet párty! Líbil se mi střih, kdy někdo mluví a najednou se to přehupsne do retrospektívy... To se fakt rejžou moc povedlo. Já tuhle kapelu až zas tak neznám, pár hitů z rádia, ale asi tomu dám poslechovou šanci. Hodně funny bylo setkání u bazénu s Ozzy :o), esi to je fakt real, tak ozzy slízával vlastní chcanky ze země :o). Takže v porovnáním s tímhle je nějaká hlava netopýra dětská rýmy. Tohle řadím mezi ty nej filmy o kapelách. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Na pohodu životopisnej film, kde se kolem tvrdé muziky točí hudebně nadaní idioti, chlast, kurvy, drogy a zase idioti. Chápu, že je to divokej styl života, stejně jako jejich hudba, ale přesně proto mi ta hudba nikdy nepřiroste k srdci, znám od nich tak dva songy. Bavil mě Ivan Rheon a stylistickej podmaz, jinak obyčejnej dokument o obyčejně neobyčejné kapele, která rozhodně měla víc štěstí než rozumu. Technicky nadprůměr. Všichni to srovnávají s Bohemian Rhapsody, jako by to šlo, když je premisa a hudba jen to, co to spojuje. Jinak je to někde jinde. Tohle je samozřejmě míň komerčně přístupný, kdo nemusí metal, tohle si nepustí. Kdo má rád hudbu, Bohemian si pustí. 4* a.k.a 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO BOJ A JESTLI CHCEME VYHRÁT, MUSÍME JIM UKÁZAT NĚCO, CO JEŠTĚ NEVIDĚLI....“ /// A tak se tihle týpci stali symbolem osumdesátek. Jejich kariéra se nesla přesně ve stylu klišoidního hesla „sex, drogy a Rock 'n' Roll“ a já kvituju, že tahle metrosexuální (glam metalová) grupa aspoň neměla klávesy. Film je takovou podívanou pro dospělejší děti – takže i pro mě. Pánové z Mötley Crüe tak po všech těch knižních biografiích dostali i tu filmovou. Můžeme mrknout na jejich cestu na vrchol, slávu i pády. Místy to je hnusný nakouknutí do jejich třináctejch komnat. Ovšem nejnechutnější kusy tady stejně předvádí Ozzy. Příběh (i film) obsahuje všechno, co taková rocková skupina prožívá a já jen doufám, že těch autobiografickejch filmů nebude přibejvat, protože nejen tady platí – dobrého pomálu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zakládáme kapelu. Neřešíme, jestli umíme hrát, hlavní je, aby nás žraly holky. 2.) Ozzy mi řekl, že mě život plnej drog, chlastu a nechráněnýho sexu zničí. 3.) Thx za titule ,,coollis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jackassácký padré Jeff Tremaine se ujal ultimátní sex drugs & rock n roll story Mötley Crüe a vytřískal ji na max. Zbytečný moc žvatlat - jak volba postu režie, tak obsazení čtveřice padne skvěle (dokonce i MGK) a za mě je to vůbec ta zábavně nejnabitější, nejdivočejší rocková jízda ve filmu + jedna z dosud nejlepších věcí od Netflixu. Klišé, opovrženíhodný (x), plyne trochu zmatečně, vynechal Pamelu, žádná vele hloubka, jasně, ale vystihuje bezhlavou esenci kapely a prostě nabušená sranda. Ozzyho vstup a to squirt intro je geniální. “We were a gang — a gang of fucking idiots.” ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama