Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heronovou (Lindsay Lohanová) vychovávali její rodiče zoologové v africké buši a ona si myslí, že o "přežití nejsilnějších" ví všechno. Když ale tahle patnáctiletá dívka, která se vždycky učila doma, poprvé vkročí na půdu veřejné střední školy, zákon džungle dostane úplně nový význam. Cady se pokouší najít své místo mezi frajery, šprty a jinými subkulturami a narazí přitom i na nejhorší druh ze všech – včelí královnu, jinak řečeno chladnou a vypočítavou Reginu Georgeovou (Rachel McAdamsová), velitelku nejelegantnější partičky ve škole zvané Plastik. Když se pak Cady zamiluje do Reginina bývalého přítele Aarona Samuelse (Jonathan Bennett), včelí královnu jako když bodne – a začne plánovat, jak zničí Cadyinu společenskou budoucnost. Cady má ale taky drápy, a když se dostane do ďábelské "války dívčích světů,“ vystrčí je – a celá škola se bude muset spasit útěkem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Zábavný film z dob kdy Lindsay Lohan znala drogy jen z filmů a její ňadra viděli jen rodiče a kamarádí. Bohužel všechno se časem obrátilo a z hezký usměvavý holky je šílená běhna, která je v protidrogovym jako doma. Ale abych jí nekřivdil. V PSH je fakt okouzlující (když je nenamalovaná) a její role Cady je stějně zajímavá jako v Past na rodiče. V tomhle filmu hraje hudba skoro bez přestávky takže se vlastně ani nenudíte. 90% filmu je drsná čůryna, zbytek je ovšem představení již trapně okokaných scén a v poslední minutě si říkáte TAK TO JE MOC! Barbieny ať si přidají 50* a já ač nejsem fanda načančanejch holek dávam za 4* a to jen díky Lindsay a Damienovi... ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

První hvězda - Hlášky typu: "Příliš teplej na to aby fungoval"..."Cože?To můžu říkat jenom já!" nebo "Budu vás tady držet až do večera", "řediteli můžete je tady držet jnom do čtyř"..."Budu vás tady držet až do čtyř!"; Druhá hvězda - Duo Gay a lesbička; Třetí hvězda - Trio Plastix; Čtvrtá hvězda - Hláškující ředitel s baseballkou v ruce; Pátou hvězdu nedám za Lindsay Lohan, protože jí nesnáším. Na druhou stranu se do tohohle filmu celkem hodí. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Klasická teen komédia zo strednej školy, ktorá má za úlohu zabaviť a ku koncu decká aj poučiť. V tomto prípade, že ohováranie je fuj fuj :). Našťastie, týka sa to väčšinou len dievčat, chalani boli v tomto snímku skôr len do počtu, alebo slúžili ako obete. Nemôžem tvrdiť, že to bolo zlé, ale ani som sa nejak výrazne nebavil. Téma išla akosi mimo mňa. Na druhú stranu, našlo by sa tu aj pár "pamätných", lepších scénok. Preto aspoň slabučký priemer. 50/100 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Dancing With Myself - The Donnas [3:29] ,2. God is a DJ - Pink [3:46] ,3. Milkshake - Kelis [3:05] ,4. Sorry (Don't Ask Me) - All Too Much [2:57] ,5. Built This Way - Samantha Ronson [4:16] ,6. Rip Her To Shreds - Boomkat [4:07] ,7. Overdrive - Katy Rose [2:54] ,8. One Way or Another - Blondie [3:28] ,9. Operate - Peaches [3:30] ,10. Misty Canyon - Anjali [4:23] ,11. Mean Gurl - Gina Rene/Gabriel Rene [3:27] ,12. Hated - Nikki Cleary [2:48] ,13. Psyche Rock - Pierre Henry [6:32] ,14. The Mathlete Rap - Rajiv Surendra [0:35], ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mne nijak extra nezaujal. Nevím, v čem to je, ale pravdou je, že jsem se ani nijak extra nebavil, celou dobu jsem čekal, co se tam stane, kdy už se tam začne odvíjet nějaký děj. Ale ať jsem se snažil sebevíc, žádný děj jsem tam neviděl a nepostřehl, bylo to o nějakých holkách, které všechny pomlouvají a pomlouvají se i samy mezi sebou, ale celé je to bez nějaké dějové linie, která by mne dokázala vtáhnout do děje. A takové filmy já prostě nemám rád. Mnoho takových filmů jsem viděl například od sester Olsenových a tohle je vlastně podobné, jako filmy od Olsenek. Je to bez děje, film nám ukazuje jen roztomilé tvářičky hezkých dívek, jsou tam i hezcí kluci a víc nic. Žádný děj, žádná myšlenka, prostě nic. Film mne nezaujal a to je prostě holý fakt. Ale stejně, jako jsem u filmů sester Olsenových dával dvě hvězdičky za to, že se tam alespoň dalo dívat na hezké dívky, tak tady jsou ty mé dvě hvězdičky přesně za totéž, neboli za to, že Lindsay je prostě hezká baba a to nemohu jen tak přehlédnout. Takže dvě hvězdičky musí tomuto filmu stačit. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (40)

  • Film s rozpočtem 17 milionů amerických dolarů utržil během víkendu (30. 4. – 2. 5. 2004) 24,4 milionů dolarů. Celkový výdělek se vyšplhal na 86 milionů. Film se tak stal jedním z nejvýdělečnějších filmů studia Paramount. (imro)

Související novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama