Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Vandemeer (Terence Cooper) vyvíjí s pomocí studentů nejmodernější vybavení pro americké letectvo. Prototypy sice připomínají spíše hračky, ale jedná se o smrtonosná a velmi efektivní zařízení. Po jedné ze zkoušek je profesor nalezen mrtev a vše nasvědčuje tomu, že se jednalo o nehodu. Scott Denton (David Oliver) a profesorova dcera Karen (Susan Ursitti) jsou však přesvědčeni, že se jedná o sabotáž související s nedalekým kosmodromem. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Koho upřímně baví sledovat nějakou partu lidí, jak ovladají vrtulníčky a bojují skrze ně? Mě tedy rozhodně ne. O kvalitě se zmiňovat nebudu koneckonců je to z roku nebreč. Hereckej ansábl byl tak nevýraznej, že mi bylo úplně jedno kdo co ztratí a já ztrácel svoje sračky u tohohle. Je to takovej nezdařilej pumlíč levných, lehkých hoven, po kterých stejně už ani pes neštěkne a kdo si to najde a pustí jako já tak asi cenim. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Název a plakát upomenuly mnou v dětství zbožňované WAR GAMES, ale tím spojitosti padají. Obranná hra je film s těžce televizním lookem a levnější produkcí, který nemá co nabídnout, aby si jej člověk déle zapamatoval, charismatickou postavu, výživnou akci, nic. Na druhou stranu se nejedná o nějaké strašlivé céčko či amatérismus, jen prostě hrozně obyčejný a ve výsledku pro diváka zbytečný snímek. Na VHS v ČR vydal label VIDCOM. ()

Reklama

Reklama