Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatný, že bych to nezařadil ani do programu našeho filmového klubu VOMIT SCREEN, zaměřeného na ty nejtěžší béčka. Tvůrce této sračky bych servíroval jako předkrm kamenožroutovi. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejen, že je to o ničem (nebo spíš o Nicotě:)), ale změnám k horšímu neunikl ani v předchozích pokračováních perfektní drakopes Falco.... mladičký Jack Black je jako záporák slušně slizký, čili tam aspoň tohle pozitivum je, ale stačí to tak na jednu hvězdu pro naprostou zbytečnost urážející diváka svojí drzostí těžit z Nekonečného Příběhu. 20% ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechte prosím, všichni filmaři, konečně nekonečný příběh skončit a už na něj nikdy nešahejte děkuji :) ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu je přesnej. Dokoukat tuhle píčovinu byl opravdu Nekonečný příběh a tohle je snad poprvé kdy mi 95 minut času přišlo jako minimálně čtyři hodiny. Radši bych si znova protrpěla den šikanování na základce, než na tohle koukat zase. Tam jsem dostala přes hubu a dali mi pokoj, ale rozhodně mě netejrali 95 minut v kuse, max deset minut o přestávce a pak jsem měla plných 45 minut na nabrání síly na další kolo. Tady ale ne. Film to do mě bouchal bez přestávky, protože zapauzovat jsem ho nemohla (nikdy bych se nepřinutila tu pauzu přerušit a nemohla bych tak film dokoukat a odškrtnout si ho ze 300 nejhorších) . Jednička byla nádherná pohádka u které jsem řvala jako čerstvě propíchnuté ště...ééé...sele když Artex klesal do bažiny smutku a šíleně jsem se bála Kmóka. A já se ptám, proč legendární pohádce, udělali takovéhle brutální zprznění, že oproti tomu dostat suchýho kokota do prdele bez lubrikantu je celkem fajn. Dvojku jsem ještě tolerovala ALE TOHLE??? Nicota se dostala do hlav tvůrců , Michael Ende má jméno co hovoří za vše (fakt je to ten samej co napsal jedničku ???) a spolu s Peterem MacDonaldem jsou dvojkou, které přeju, aby do konce svého života den co den šlápla bosou nohou na lego...Tak !!! PS : My, že ubližujeme psům? Viděli jste co udělali s Falcem? Já jo !! ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo pokračování Nekonečného příběhu, možná bych jednu hvězdičku uronil, ale takhle to je plivnutí do tváře všem, kterým se první díl jen trochu líbil. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách zmršený film, který by měl být označený jako dětem nepřístupný v rámci snahy o kultivování jejich vkusu. Mizerný scénář i provedení. Naprostá degenerace původní myšlenky literárního Nekonečného příběhu. Jestliže měl Ende coby autor předlohy velmi vážné výhrady už k nadprůměrné jedničce, pak tato impozantní slátanina ho s největší pravděpodobností přivedla do hrobu, protože pár měsíců po premiéře zemřel. Celkový dojem: 5 %. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Stejně je zajímavé, že někdo připustí, aby se nějaký kult mohl takhle zadupat do země. Muselo to probíhat nějak takhle. "Šéfe, pak tu máme poslední námět. Jedná se o film Nekonečný příběh 3, co to natočit, ať mají děcka radost? Ale to víte že jo, natočte to, ale udělejte to hodně debilní, tady máte peníze." Přesto tomu pořád nemohu uvěřit, že by to někdo mohl dětem udělat. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Otravné individuum ze Zachraňte Willyho opečovává zrůdičky ze světa Fantazie. Umíte si představit větší zneuctění originálu? ()

robbiee odpad!

všechny recenze uživatele

[imdb: 2.7/10] | me: Treba vedieť kedy prestať aj v NEKONEČNOM príbehu. Už po dvojke to chcelo stiahnuť sa a nechať to na pokoji. TOTO JE TOTÁLNY a nepodarený KONIEC. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Hm...tak ujo kameňák pretiahol tetu kameňákovú a majú odporné, pisklavé, usoplené kamenča. A ešte aj kamenný kočík !!! No nieje to krásny príbeh ? My chceme štvorku !!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hrůzné pokračování, které ztratilo zbytky soudnosti. Dětskou císařovnu hraje dvacítka, původní obyvatelé Fantazie více odpovídají designu postav z pozdějšího animovaného seriálu. Dokonce antikvář Koriandr byl suspendován na knihovníka ve škole. Nesmyslné popkulturní odkazy, zbytečné scény z nákupáku... Slabé, velmi slabé. Ende se toho bohužel dožil. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na super vlka Gmorka nebo sexy Xayide, hlavními padouchy zde budou náctiletý pankáči v čele s jedním špekosaurem. Pokud jde o hlavního hrdinu Atreye, tak ten se nejspíš ožral do němoty, že nedorazil ani na plac. Příběh je jak z nějakýho blbího německýho hororu. Úplně nejstupidnější je ale konec filmu, kde se Bux snaží trapně napodobit van Damma. To už mi začalo docházet, že režisér se scénáristou nejspíš ulítli na heráku. ()

Reklama

Reklama