Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Pane náš, jenž si na nebesích.. Zprvu výborný a nabízející se nápad o pokračování nekonečného příběhu dal najevo, že vše má jednou skončit.. tohle je ale krutý konec. Ruce pryč od tohohle pokud si nechcete zkazit pěkný dojem z prvního dílu už tak poškozený dílem druhým. Tohle by vás totálně dorazilo a fantazie by určitě přestala existovat. Tady bych byl schopen jít i do mínusu, žel.. 0% ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Pokiaľ bola dvojka hrozná, tak toto je shit prvej kategórie a kydnutie špiny na prvý diel. Zmätený a trapácky film plný potvoriek ktoré máte chuť zastreliť. A keď sa tu kameňožrút preháňa na svojej motorke a spieva si "born to be wild" tak už je vám fakt zle. Po kultovej a nezabudnuteľnej jednotke nemali radšej žiadne ďalšie filmy točiť pretože to je jedna katastrofa za druhou. Jediné čo tu ako tak zaujme je prítomnosť mladého Jacka Blacka. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemecký režisér Wolfgang Petersen natočil v roku 1984 film "Nekonečný príbeh". Nádhernú fantasy o čítaní kníh. Stalo sa z toho kultové dielo. Ohodnotil som ho štyrmi hviezdičkami. O päť rokov neskôr bola vyprodukovaná druhá časť "Nekonečný príbeh 2". To bol len slabý odvar pôvodného snímku. Dal som tomu dve hviezdy. No a o ďalších päť rokov, v roku 1994, sa objavilo dalšie pokračovanie "Nekonečný príbeh 3". To už je však tak trapná zhovadilosť, že ani neviem, či si to zaslúži aspoň tú jednu malú hviezdičku. * ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No čo? No čučal som sam jak vyoraný. Možno ak by som si nalial niečo do krku alebo do žily ( pravdepodobne to spravili aj scenáristi pri písaní ), tak by bol účinok zreteľnejší. A možno si s nami pri sledovaní zahrávali samotní Grázli ( Nasties resp. Syčáci či Zlouni, ale veď je to jedno ), a celkový look je ich verziou príbehu. Je zaujímavé túto teóriu rozvinúť a predstaviť si, ako by asi vyzerali verzie homosexuálne ladených obyvateľov, obyvateľov skorumpovaných alebo cholerikov. To by boli Story! ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z najhorších pokračovaní v dejinách. Niekedy človek vážne neverí, že je možné tak hrozne zhovädiť sériu. Ničota vyhrala nad všetkým. Aj nad týmto filmom. Proste nemám slov. Totálna katastrofa ktorá našťastie prinútila tvorcov zabrzdiť a nepúšťať sa do ďalšieho pokračovania. A my diváci vám za to budeme veľmi vďační. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)

Reklama

Reklama