Reklama

Reklama

Příběh, který vypráví sama autorka seriálu a v němž nechybí láska, vášeň, nenávist, zrada a spiknutí, pojednává o osudu mladé dívky, která se zamiluje do lékaře a je už velmi nemocná. Její otec lékaře přemluví, aby se s jeho dcerou oženil. Dívenka otěhotní, ale záhy po porodu zemře. Když má ale její ovdovělý manžel smrtelnou nehodu, jejich dcera zůstane sama. Nevlastní matka zemřelé dívky má své plány a tak se novorozeněte zbaví pomocí svého sluhy, který je odnese ke kočovným cikánům. Uběhne mnoho let, než se cikáni s cirkusem vrátí zpět. Z novorozence vyroste krásná dívka jménem Kassandra. Po vystoupení v cirkuse se Kassandra zamiluje do bohatého mladíka Luise Davida, ale co Kassandra netuší je, že muž, kterého miluje, má identické dvojče, kterému nevadí ani vražda. (vilusinska)

(více)

Recenze (86)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že je to v základě šíleně natahovaná volovina, ale za něco prostě těch pár hvězdiček dát musím. 1) Za ústřední píseň, ta je opravdu pěkná, 2) za samotnou Kassandru, snad největší kočku všech telenovel, a 3) za zápletku s dvojčaty a tím pádem taky za Ignacia - nejlepší postavu celýho seriálu - kdyby mu dali víc prostoru, mohli mít druhýho Džejára :D Dal bych ty hvězdičky dvě, ale když vidím, že celkové hodnocení je horší, než u mnohem větších (a často bohužel nekonečných) srágor, nemůžu jinak a dávám ještě o jednu víc. ()

Zetwenka odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle telenovelu jsem sledovala když začala proudit jiná tvorba na naše obrazovky. Kassandra a láska k jednomu muži, který není jen jeden ale pochází z dvojčat bratrů a tím přichází všechny ty lapálie. Intrikovali jeden proti třetímu a vydávali se ten (Luis David) za toho (Ignácia). Nebylo to pěkně zpracováno, překombinované, zde se objevují ona milá gesta a protivné pitvoření ani nějakou zajímavou znělku to nemělo, natož úvodní jsem si nezapamatovala. Bohužel ani tu 1 hvězdičku tentokrát nevydám.. S porovnáními s jinými novelkami - co jsem měla možnost sledovat je opravdu slabá. Jen kolem cirkusových stanů, šaškování atd. Dílu: 150 Viděla: 121 ()

Reklama

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad, Odpad, Odpad. Kdy už konečně dáte pokoj. Argentina, Venezuela, Mexico, Kolumbie a já nevim co ještě. Možná naši důchodci aspoň otevřou atlas, aby zjistili kde ta země leží. Aby viděli, kde se to tak pěkně žije, neboť to jsou příběhy určitě ze života. Psali to přeci v tom programu. Že jo paní? ()

aileen.bp odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem jako malá holka sledovala s mamkou v době, kdy jsme ještě telenovely měly rády, ale už tenkrát mě to narozdíl od podobných seriálů nechytlo, dneska bych to bez pravidelného třískání hlavou do stolu asi nevydržela, a už vůbec ne, když se mi do zorného pole dostala kniha, podle které bylo toto natočeno. ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Díky prázdninám u babičky jsem měl to "štěstí", že jsem mohl shlédnout několik závěrečných epizod tohoto ehm díla. Řekl bych to takhle: posledních zhruba 10 dílů bylo důležitých a chvílemi měly i spád, navíc v nich shrnuli i události s předchozích 140 epizod, takže si říkám co tam vlastně celou dobu dělali :-). Jedna hvězda za pohlednou hlavní hrdinku. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Venezuelská telenovela Kassandra se stala zahraničně velmi úspěšnou, o čemž svědčí i její zápis do Guinnessovy knihy rekordů, kde je uvedena jako španělský (španělsky mluvený) TV seriál vysílaný v největším počtu zemí (128). (Lukaaasek)
  • Jedno z hudebních témat bylo převzato z československého seriálu Sanitka (od r. 1984). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama