Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Telenovela začíná vyvražděním rodiny Lugo Navarů Atiliem Montenegrem a jeho kumpánem Cumachem. Naživu zůstane jen malý Ignacio a Mariana. Ignacio uteče a Marianu si Atilio osvojí. O mnoho let později se už dospělý Ignacio vydá na Montenegrovu farmu U dvou Křížů, aby rodinu pomstil. V blízkosti farmy se v pralese setká s bláznivou Maríou Lolou, která se jeho jména poleká a věští mu smrt. Atilio, vlastník blízkého zlatého dolu, žije s dcerami Marianou a Chachi a s neprovdanými sestrami Isabel a Marcíou, a kuje pikle se svým věrným Cumachem. Chachi Marianu nemá moc ráda, a Atilio v ní vidí spíš ženu než dceru. Důležitou osobou v domě je i kuchařka tetička Lupe. Marcía se chová jako chlap a dře do úmoru horníky, víc než inženýr Gerardo Montiel, který má důl na starosti. Ve vesnici, do které se sjeli zlatokopové, se lidé chystají na procesí. Ve zdejším baru Naděje kraluje Lucrecia. Ignaciovi chce pomoct a protože tu Ignacio hledá práci, informuje ho o dolu. Významnou roli hraje i lékař Camilo Guerrero, který je zamilovaný do Mariany. Mariana si dává schůzku se svým přítelem Javierem Mendietou. Jeho matka Raquel je znepokojena, protože oba dva předchozí Marianini nápadníci zemřeli. Prokletí se naplní. Javierovi selžou brzdy a zřítí se ze srázu. Všichni z jeho smrti viní Marianu. Mariana začne lásku odmítat, oblékne se do černého a modlí se k Panně Marii. Za domem se náhle setkává s Ignaciem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se tahle telenovela cpe do takové "akčnosti". Neříkám, že by ty ostatní zrovna zářily v romantickém oblasti, ale tady to i na mexické telenovelistické poměry silně ujíždí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

A tímto serošem se nám, pokud počítám dobře, uzavřel výběr z deseti let telenovel Delie Fiallo. Bylo to náročný a doufám, že je to navždy pryč. 1993 Kassandra - 1997 Esmeralda - 1998 Luz María - 1999 Rosalinda - 2000 Zamilovaná - 2000 Milagros - 2003 Mariana, královna noci. ()

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je dobrého na bahně filmové tvorby? Že se můžete pořádně vyblbnout při psaní sprostých a/nebo vtipných komentářů k nim. Bohužel už mně nenapadá nic, co bych k tomuhle bahnu napsal vtipného a/nebo sprostého. Tak snad příště. ()

Aluminium odpad!

všechny recenze uživatele

"Mariana, královna noci" to už len pri tom názve mám chuť trhať si vlasy....síce som ronila krvavé slzy, ale aj tak som to dopozerala do posledného aj tak zbytočného diela :D ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Bez komentáře, asi nejhorší co jsem měla možnost tu a tam zahlédnout, Nerada něco posílám do odpadu, tohle se ale nikam jinam nevešlo. ()

Reklama

Reklama