Reklama

Reklama

Hewey Calloway (Tommy Lee Jones - Muži v černém, Uprchlík, Cobb) je jedním z posledních skutečných kovbojů - jezdí na koni po pláních Nového Mexika a západního Texasu, žije mimo civilizaci, hlavu složí tam, kde se právě ocitne. Rozhodne se navštívit svého bratra Waltera, kterému hrozí, že se jeho ranče zmocní místní magnát obchodující s nemovitostmi. Hewey se setkává se Spring Renfro (Sissy Spacek - Carrie), do které se kdysi málem zamiloval. Zmítá se mezi touhou po Spring a voláním volných dalekých plání, kde se Hewey cítí doma. Stojí před nejtěžším rozhodnutím ve svém životě. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Fádně zpracovaný film ve kterém nevýrazná režie Tommyho Lee Jonese jen podtrhuje slabiny filmu. Tommy Lee Jones, který se současně obsadil do hlavní role příliš svým režijním počinem neoslnil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones před i za kamerou, malého až komorního westernu, kde se dvě hodiny nestane nic zajímavého ani zábavného. I přes slušné obsazení a TV produkci, děsná nuda. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones sice svými režisérskými dovednostmi nijak neoslnil, jako herec ale ano. Ne úplně klasický western, zasazený do doby úsvitu starého západu je sice poměrně dlouhý, na atmosféričnosti mu ale určitě neubírá. P.S. Jen jsem se utvrdil, že Sissy Spacek je jedna z nejošklivějších hereček posledních 40 let. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Tommyho Lee Jonese dopadl celkem slušně. Nejedná se o klasický western, spíš se nám Tommy snaží ukázat život jedné farmy a její problémy. Sám Tommy Lee Jones si střihl hlavní roli strýčka, kterého nikdo moc nechce, ale který svou přítomností pomáhá všem lidem okolo. Kdo čeká klasický western s padouchy, střelbou a Indiány bude silně zklamán. - 70% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení se Tommy Lee Jones seznámil se svou třetí manželkou, asistentkou režie Dawn Laurel. (Olík)

Reklama

Reklama