Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Recenze (565)

golfista 

všechny recenze uživatele

O hodně horší jedničky jak v nápadech, tak ve vtipu. Nejvíc mi ale chyběla Linda Fiorentino :) Jak mohl takový odborník (Cinema) tuhle slátaninu hodnotit lépe než první MiB, to tedy nechápu. Já asi tenhle film nepochopil :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nesúrodý a krčovitý zlepenec efektných scénok, z ktorých keby sa tretina vypustila, nikdo by neprišiel skrátka. A film by mal "nepoužiteľných" 60 minút. Vlastne sa pýtam seba samého, za čo tomu dávam tri hviezdy. Asi len za toho božského psa. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Není to komedie - jen bláznivý a ve výsledku nechutný slepenec, který vyjma několika slušných gagů nemá s filmem nic společného. Naštěstí ta křeč díky mikroskopické stopáži rychle uteče. Když bych musel platit vstupenku do kina, dal bych jen jednu hvězdičku. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Poměrně velké zklamání, od pokračování úspěšného filmu bych čekala nabušenější děj a víc než 89 minut, při kterých se ani nestihnete rozkoukat a už sledujete závěrečné titulky. Jasně, že je to hloupost na entou, ale i ta mohla být méně strohá a mnohem vtipnější. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové tempo, s jakým vás ústřední dvojice (rozuměj Smith – pes Frank) chrlí ultravtipné hlášky bohužel nezakryjí obrovské scénářové díry a hlavně tu největší – totiž že se u MIIB v tom zmatku a honičce za nejkomičtější situací jaksi pozapomnělo na děj. 3 hvězdičky jsou hlavně za naplněný motiv Michaela Jacksona a Frankovy zkažené zuby. MIIB je klasický případ do nebes hypované záležitosti, u které jsou nejdůležitější zákulisní informace, kdo za kolik a tak dále a na filmu jako takovém už tolik nezáleží. Velmi odfláknutý sequel ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - zoufalost. Spousta konverzačních momentů, které mají být vtipné, ale nejsou a postrádají pointu. Film stál 140 milionů, ale na výsledku to není ani omylem vidět. Jako pilota nějakýho seriálu bych to ještě bral, ale jako sequel celosvětově úspěšné jedničky je to průser. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu kouzlo a jistá neokoukanost prvního dílu, vše působí tak trochu uměle a záporák nestojí za moc (i když je pastvou pro oči), ale i tak je to pohodová jízda, nahuštěná spoustou hlášek se skvělým ústředním duem Smith - Jones... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno se divím, proč má Steven Spielberg potřebu produkovat takové filmy. Nic než efektní nafouknutá bublina, která prasnke dřív, než ji vlastně z toho bublifuku vypustíte. Jediné, za co bych se přimlouval já, je Lara Flynn Boyle (jednu chvíli od pasu nahoru jen ve spodním prádle) ... a za normálně oblečenou taky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Různé radikální spolky žen protestovali proti údajné diskrimanci "žen v černém" v názvu filmu. Uchlácholil je až výsledek filmu, který stál za hovno a tak mohl zůstat diskriminující název . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než jednička jako u většiny dvojek slavnějších jedniček. Vadí mi, že řada mimozemšťanů je zhotovena na počítači a není tam už to kouzlo masek jako v předchozím díle. Napíklad hlavní nepřítel je hrozný a konec je také divný, kdy princezna odlétá v té lodi. Jinak mě zase potěšily scény s buldočkem :). I příběh mi příjde tak trochu klišovitý. A už to, že trvá hodinu!! než se agent K vzpomene na svůj život a až pak posledních třicet minut hledají nepřítele mi přijde přehnaně krátké. Alespoň to mělo být delší. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět pravidlo pokračování (místo pravidlo by se to mělo jmenovat prokletí) a bohužel i MIB 2 jsou slabší než jednička. Film nepůsobí vůbec celistvě a je to spíše velký shluk nápadů a skečů, které dohromady tvoří chatrně vystavěnou sci-fi zábavu. Celé to na papíře muselo vypadat šíleně, ale zfilmované ještě šíleněji a se Smithovou nechutí k pokračování trochu nechápu, proč do toho šel (tučný šek nechme stranou:)). Když se však člověk odmyslí tu neuvěřitelnou přepálenost nejen nápadů, ale i jejich provedení, jsou zde velmi vtipná místa jako je konverzace J a K na poště (J:"Pracovali jsme spolu", K:"Já nikdy nepracoval v pohřebním ústavu"). Bohužel i většina scén i příběh působí poměrně sestříhaně a urychleně hlavně v závěru, kde "K" představí další směr pro stále větší a větší pokračování... Naneštěstí větší neznamená lepší. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Po lehce nadprůměrném prvním díle přichází těžky podprůměr a pro mnohé velké zklamání. Pro mě ne, ani jsem od toho moc nečekal. Agent s tělem mopse pobaví. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

......a tak zase jednou byli pozemšťané zachráněni tajnou organizací ochránců, říkající si MUŽI V ČERNÉM! zatímco ,,J" kromě dohlížení na mimozemšťany neustále neuralizuje parťáky, ,,K" pracuje na poště. a protože je planeta v ohrožení, je třeba jej opět povolat do akce. nakonec i za pomoci Džefa zvítězí. nenáročná zábava hlavně pro ty menší, jen si musí dát pozor na Nýdla!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Worm Lounge #1 (Worms In Black) ,2. Logo ,3. Titles ,4. Big Jeff ,5. Headquarters ,6. Chop-Chop ,7. Heart Thump ,8. Customs ,9. Hunting for K ,10. J Nabbed / K's Back ,11. The Real Story ,12. Sleuthing ,13. The Defense Begins ,14. The Chase ,15. The Light ,16. The Finale ,17. Worm Lounge #2 ,18. Titles Revisited ,19. I Will Survive ,20. Black Suits Comin' (Nod Ya Head) ()

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama