Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carola Huflattich (Nicole Lichtenheldt) chodí do čtvrté třídy. Učení moc nedá, zato průšvihy přitahuje tohle děvče jako magnet. Kromě toho věří na duchy, například na ducha baronesy Fridy z hradu nad městečkem, ale nakonec se to stane v její škole – třináctého ve 13:00 – že se po mnohém vzývání všech možných přízraků zjeví jeden ve sklepě její školy. A Carolina, kterou dosud držel se známkami nad vodou jen nejlepší kamarád Willi (Ricardo Roth), se seznámila s někým, či spíše něčím, co slíbilo chodit za ni na matematiku, pokud si vymění těla. Jak jen odolat příležitosti zazdít neoblíbený předmět a mít místo toho příležitost létat! (chamonix)

(více)

Recenze (2)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha DDRónov natočiť v 80-tych rodinný film, ktorý by konkuroval tým západným, je až na smiech. Mysticko posmutnelá atmosféra vyžaruje zo všetkého, čo natočili. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

Carola Huflattich je tak sympatická dívenka, až ... ani nevím, k čemu přirovnat - něco jako Pipi Dlouhá punčocha, ale mnohem, mnohem víc, ta Švédka mi přišla už jako malému klukovi děsně umělá. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama