Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak, než odpad! Dostávám kopřivku, když v televizi vidím ty německé a rakouské (promiťe mi to slovo) sračky!! A je mi úplně jedno, jestli to má být seriál o zakrslym policajtovi na dálnici, vypelichanym vořechoj co se producíruje po Rakousku, nebo šílenym doktůrkoj co žije někde v horách a zajímá se o to, zda Traudi má pravidelnou stolici. Táhněte s tim už k šípku. Furt samá kravina, která zabírá místo v programu. ()

VMa 

všechny recenze uživatele

Asi se to nevyhne žádnému seriálu, ale ty německé na to trpí zejména - nevyrovnanost dílů. Viděl jsem jich spoustu. Některé z nich mají ve vedlejší příběhové linii, kterážto je jinak na jedno brdo, velmi zajímavé příběhy, ale většina z nich je velmi slabá. Asi měl ten seriál skončit mnohem dříve, ale neříkám, že neměl vzniknout vůbec. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Němci si kdysi koupili náš seriál Nemocnice na kraji města, asi taky měli rádi doktory a zdravotnický personál vůbec. A pak se cosi změnilo a oni se pomstili svým o nemocné se starajícím lidem tímto seriálem. Dlužno podotknout, že Němci pociťují ke svým zdravotníkům nesporně menší averzi než Američané. ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Skvele fungujici kapitalisticke nemecke zdravotnictvi. Usmevave a ochotne zdravotni sestry, doktor einStajn, profesor Gunter, sestra Elke, sestra Klara. Zemsky raj to na pohled. Z doktoru mam fobii a to jenom diky silene hudbe z Nemocnice na kraji mesta a jeji tehdejsi "praveke" technice, kde misto LCDcek byly same budiky a vsude oranzove gumove hadicky. Serial Sanitka tomu uz vubec nepomohl. No a pak prisla Stefanie a ja uz se tolik nebojim. Klystyr pro vsechny! A ja to platim! ()

Francik 

všechny recenze uživatele

A to je ta jedna hvězda jen za náhodou spatřenou postavu pacienta-profesora psychologie, který dělá výzkum , jak rychle se nechají lidé vytočit. Jedniý svízel je, že to zkoučí sám a o tom, že se jedná o výzkum neví nikdo, krom něj. Někdo jej zbil a skončil v nemocnici, kde si stihnul znepřátelit všechny jen během cesty na pokoj............ I v takovémto seriálu je občas možné narazit na sympaťáka. Taky sem tam zlkoumám lidi tím, že je popichuji. Nejlépe, pokud je neznám. :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama