• Tosim

Tento kousek v mnohém připomíná Švorcku za pultem. Titulní hrdinka je také poctivá pracantka, mnohý čas na pracovišti si krátí dlouhými, psychologickými rozbory svých kolegů a ještě jim přitom stihne vyřešit jejich trable. Není důvod s takovým brakem ztrácet čas, když navíc připočtete mizernou televizní kvalitu (a standartně rutinní brněnský dabing) a stupidní dialogy, není o hodnocení pochyb.(28.4.2005)

• Djkoma

1/8 Amerického seriálu + 3/8 nezajímavých postav + 1/4 sestřiček nad 40 let + 0 (žádný) příběh + 1/4 zdravotních kostýmů= Stefanie, noční můra všech pacientů.(5.10.2005)

• DaViD´82

Důkaz, že než skončit v péči takovéhleho personálu, je lepší se kulírovat doma.(12.2.2007)

• hirnlego

Jednu hvězdu za toho pěknýho doktůrka - hajzlíka Meiera-Liszta...(22.11.2006)

• Boss321

Bože prosím, už mě takhle nikdy netrap........(15.9.2007)

• monolog

No jo, je to hovadina, ale ze začátku se to docela dalo. To tomu upřít nelze. Po zhlédnutí však mám dojem, že všechny sestry v německu se jmenují Stefanie nebo podobně. Takže jsem jako německé děti, které si z 80% myslely při jednom výzkumu, že kráva má fialovou barvu od přírody. Hodně mi to připomínalo Doktorku Quinovou, akorát to bylo tak o třídu níž už od začátku.(12.2.2006)

• Faidra

Pomsta za Sudety.(17.9.2007)

• Psema

Ehm, vždyť víte. ;)(17.2.2007)

• Le_Chuck

Zmiešajte Esmeraldu s Nemocnicou na okraji mesta a výsledok je toto. Z oboch si to vezme samozrejme to najhoršie, len ta nemčina je mierne zavádzajúca. Človek čaká, že sa s toho vykluje poriadne porno. To by bola paráda, hviezdičky by sa sypali...(8.7.2005)

• lesumir

Stefanie se po deseti letech dockala pokracovani o tom, jak se z ni stala lekarka, je to ale jeste vetsi emancipovana pica, ktera paroduje sama sebe. Mam pocit, ze vsechny lekarske serialy v sobe v nemecke podobe je nova stefanie = sracka(6.7.2007)

Für alle Fälle aneb 9 let v Luisině nemocnici, několik sester, které se náhodou všechny jmenují Stephanie... Také vrchní sestra Klára, sestra Elke, doktoři Stein a Meier-Liszt. A celá řada případů sahající od Rosamundy Pilcher po Maxe Reinhardta.(1.3.2009)

• Jacinda

Tento seriál byl mezocefalický a izokorický. Oči nos bez patologie.(21.1.2011)

• Stegr

0% - Nemožné...(6.6.2007)

• Zíza

Ale jo, když jsi nemocnej a ráno nemáš co dělat - proč ne? :)(23.8.2008)

• Javert

Jeden z důvodů, proč nesnáším Němce a vše německé.(27.7.2009)

• LiVentura

Hvězda za nápad... špatně, velmi špatně dovedený do cíle.!!!!!!(27.1.2010)

Kde mohla, tam pomohla. Matka Tereza "televizního zdravotnictví".(27.8.2010)

• Tomco

nahodou to neboo vobec take strasne :D(17.3.2007)

• Crocuta

Ta první se mi docela dost líbila (myslím ženskou, ne ten seriál).(18.11.2007)

• Segrestor

Rád bych věděl, proč se takové amatérské počiny vysílají v televizi? Proč je to prošpikováno reklamou (to se jako počítá s tím, že se na to někdo kouká?) Co má českému divákovi dát tento seriál? Co má vůbec divákovi dát? Viděl jsem jednou kousek v němčině a přišlo mi to strašné. Později jsem viděl kousek v češtině a přišlo mi to ještě horší.(2.6.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 5 7 9