Krátký snímek z dílny bratří Lumiérů, který ukazuje partičku karet tří mužů. Muž sedící vlevo z pohledu diváka je otec bratří Lumiérů a muž sedící tváří ke kameře je zase otcem jejich dvou manželek. (Morien)
AngelAngie
Partie karet... spolu s klavírním hudebním podkresem...(29.8.2008)
Gimli
U stoklu sedí tři muži, dva hrají karty, třetí přihlíží a obsluhuje je zřejmě číšník nebo sluha některého z nich. Čtyři hvězdičky si Karetní partie zaslouží za tu dobrou náladu, kterou vyzařuje.(6.2.2004)
Hellboy
Jeden z prvních filmů bratří Lumièrových znázorňuje jejich otce Antoina a dva dalši muže, kterak hrají karty, přičemž to komentuje podezřele veselý číšník.(22.1.2011)
Mahalik
Nejstarší věc, co jsem kdy viděl. Herecké výkony bezchybné a scénář téměř Oscarový :D(30.6.2008)
hippyman
ten číšník byl fakt na pěst, kdo proboha dělal casting? :) 60%(9.2.2008)
FrodoF
Jo, tomu říkám pohodička, když se chlapi sejdou na partičku a popíjí u toho. Filmu jednoznačně dominuje vynikající komediální herecký výkon číšníka-kibice:)(24.1.2011)
Webb
Hodně povedený filmek. Na svojí dobu dost dobrý zvuk. Zachycení běžných měšťáckých lidí - kabaretníků sedící u stolu obsluhovaný číšníkem.(14.11.2008)
Pacco
hippyman : Číšník měl patrně trému, tak se to snažil maskovat (-eh maskovat-) a projel to na plné čáře - nebo je ejště možné, že než vešel do záběru prováděl v mimoobrazovém poli degustaci (ójé).(11.8.2008)
Iggy
Nezdálo se vám, že ten číšník-kibic trochu přehrává? :) Ve filmu si zřejmě zahrál i Georges Méliès, pravděpodobně se jedná o týž film jako Une partie des cartes.(1.10.2007)
SeanLSD
Tatko Antoine s bohémskou dušou, a otec 2 dcér, manželiek jeho synov, hrajú ešte s jedným kamošom ako praví buržuji karty v zrejme prvom reklamnom snímku v dejinách. Najlepší je aj tak štvrtý člen, skutočný sluha rodiny, ktorý sa na tom bohovsky zabáva, jeho gestá a grimasy nemajú chybu.(2.4.2012)
joshuatree
RadimFišer
Takovéto filmy prostě nemohou být špatné i kdybyste chtěli. Je to dobrým scénářem, chytrými herci, kteří ještě rozumí svému řemeslu a ne jak dnes v poslední době. Jistě si všimnete trošku nervozni čisnice, ale to nevadí, to se stává každému. Kdoví pak, jestli my bychom se tak smáli. Film si zaslouží pro svoji hrdost a svéráznost čtyři hvězdičky. A nesmějte se...(27.9.2008)
Gardenboy
Jeden z najstarších filmov,.(27.8.2009)
PEZ
Chalani drtia karty a casnik si to uziva. :)(6.1.2011)
Marty_v.S.
číšník je smíšek! ;)(27.7.2011)
x_ander
Bratři Lumiérovi ani tak netočili filmy, jako spíš předvedli, co lze s kamerou dělat. Ale číšník si svou roli evidentně velice užil :)(31.1.2011)