Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá oddychovka, ktorá disponuje z omnoho väčším potenciálom, než čo využilo samotné prevedenie. Potápač s vtákom onhivákom a slepá fretka to rozhodne nezachráni, a tak je tu ďalšia rutina na všedné sobotné večery. A to s týmto obsadením človeka dosť nasere. Ps: Tie pasáže s Jesus Christ Superstar sú však poriadnym úletom :D ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Ano, Ben a Jennifer mezi sebou nemají to správné párové koření, což už dokázala v Přátelích epizoda Cholerik. Mně však ale víc než to zamrzel nadbytek nechutného humoru. Zatímco třeba v Něco na té Mary je funguje bezchybně, tak tady jen na některých místech a film je o dost nudnější než třeba takový Fotr je lotr. Vedlejší role Hanka Azarii ovšem chybu nemá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama