Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reuben (Ben Stiller) si díky svému povolání pojišťovacího agenta a svým nemocem a alergiím navykl mít celý svůj život perfektně nalajnovaný. Ale čáru přes rozpočet mu udělá jeho čerstvá novomanželka, která si na svatební cestě začne se svalnatým potápěčem. Když se Reubena snaží jeho kamarád Sandy (Philip Seymour Hoffman) dostat z depresí, potkají jejich bývalou spolužačku Polly (Jennifer Aniston). A od chvíle, kdy se dal Reuben s Polly dohromady, připomíná jeho život divokou jízdu na tobogánu. Dokáže se Reuben odpoutat od svého stylu života a přizpůsobit se divoké Polly? ... A jedem, další film s Jennifer Aniston (není ta holka poslední dobou všude?). Tentokrát randí s Benem Stillerem, takže o komediální složku je dokonale postaráno (i když převážnou část vtipu a zábavy má na svědomí perfektní Philip Seymour Hoffman, který leckdy ústřední dvojici totálně zastíní). Bohužel si ale autoři museli dopomoct spoustou (více či méně) fekálních vtipů, co film sráží někam do kategorií Prciček a jim podobných. Kdyby si toto dokázali odpustit, šlo by o lepší průměr, takhle je to maximálně na 2*... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já to s Polly risknul, a nevyplatilo se! Jen další zástupce velmi primitivní americké romantické komedie, která navíc v sobě neobsahuje nic inovativního a zcela zbytečně a účelově mnohdy upadá do hrubozrnnosti. Hlavní herecká dvojice celkem v pořádku. Přestože jsem Jennifer Aniston nikdy nijak nemusel, zde mi nevadila, navíc umí nejednou diváka "rozpálit". ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V jednu chvíli natáčela Jennifer Aniston zároveň seriál "Přátelé" film "Božský Bruce" a tento snímek. (don corleone)
  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama