Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

waits 

všechny recenze uživatele

Asi to nejsou čistý čtyři, ale Stiller mi k Aniston sedne víc než pozdější filmoví partneři Sandler, Butler nebo dokonce Bateman (a to v Přátelích dopadla jejich aférka docela špatně:)) Originality film moc nepobral, dva motivy jsou dokonce k vidění i u Rachel, točené dokonce v tu samou dobu, ale nevadí. Oba dva jsou roztomilost sama a Alec Baldwin a hlavně P.S.Hoffman (výtečný, jako vždy, převyšuje ostaní o třídu) jsou akvizice k pohledání. Jedině Stillerovo posedávání na záchodě bylo trocjhu přes čáru..Dobrý dabing. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bena Stillera i Jennifer Anistonovou. Klidně bych se s nimi podělil o poslední krabičku cigaret a kdyby hodně smutně koukali, možná bych jim i daroval ledvinu. Ale ani kdyby po sobě stříleli nebo metali porcelánem, neuvěřím, že jsou pár. Sourozenci klidně. Nejlepší přátelé beze všeho. Ale životní partneři ani náhodou. No a jestliže tohle základní jiskření nefunguje, nemůže fungovat ani scénář, který na ničem jiném nestaví. 40 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

stillerovky jsou sazkou na jistotu. pokud vam ke spokojenosti staci standartni (tzn. velka) porce humoru, standartni (tzn. pohodovy) pribeh a standartni (tzn. vetsi nez obvykle) pocet hereckych hvezd, budete v pohode. me to staci. muzu se tady sice rozepisovat, ze pokud zrovna nekoho nemusim, tak je to jennifer aniston, jaka ze je debra messing kocka a o neuveritelne zabavne kreaci p.s.hoffmana, ale neudelam to. 2 slova - standartni stillerovka. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to zrovna nenazýval, spíše takový klasický romantický film. Každopádně pár momentů, kdy jsem se zasmál tam bylo. Vesměs u průpovídek Aleca Baldwina, to byl fakt pěknej ďábel. Jinak nic moc, taková klasika, kterou jsme už viděli x-krát. Chtělo to více vtipů a mohlo být lépe. Takhle opravdu jen průměr. Howgh! ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Okrem Los Angeles a New Yorku sa natáčalo aj na Havajských ostrovoch. (MikaelSVK)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)

Reklama

Reklama