Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

petero 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ako Ron Burgundy, obľúbený hlásateľ hlavného spravodajstva ktorý prečíta hocičo z čítačky a jeho tým spravodajcov (najznámejší Steve Carell) sa musia pripraviť na príchod novej ctižiadostivej hlásateľky v podaní Christini Applegate. Hlavné spravodajstvo je tvorené veľmi schopnými komikmi ako sú ešte tí dvaja z „40 Years Old Wirgin“ (Carell a jeho kamoš, čo mu požičal svoju zbierku porna) a ten jeden z „Thank You For Smoking“ (hovorca pre zbrojársky priemysel). I keď všetci sa správajú ako s IQ 48 je to veľmi slušná komédia. Niektoré vtipy síce vyznievajú do prázdna no pár situácií je tu ozaj na popukanie, hlavne keď dôjde na konfrontácie Ferrell vs. Applegate. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frat Pack v téměř plném složení v ujeté, ovšem nadmíru zábavné komedii. Příběh jednoho trochu, no dobře trochu víc ujetého zpravodajského týmu z města "Velrybí vagíny" z dob, kdy lidé ještě věřili všemu co bylo řečeno v televizi. Pokud se vám komedie s individui kolem tohoto uskupení (ne)líbí, tak je tuto rovněž záhodno (ne)vidět. ()

Reklama

Grran 

všechny recenze uživatele

Film který je místy tak špatný, až vám to vyloudí úsměv na tváři, ne nezačnete se smát, jen se nad tím pousmějete.. a na tomto je celý dělaný, špatné vtipy, přehrávání a naprosto iracionální chování postav... opravdu kdyby to nebylo takto schválně natočené odpad je jasnou volbou, každopádně pro ty co se nespokojí s americkou moderní zábavou a chtějí inteligentní odpočinkovou komedii, těm tento film za sebe doporučit nemůžu ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +občas to je vtipné, najde se tu dobrá herecká sestava, přičtěte k tomu několik malích rolí pro další známé herce (Wilson, Black, Stiller), v závěru to graduje -ovšem sposuta vtipů a narážek je průměrných, po herecké stránce radeji nic neočekávejte, ani hudba není moc výrazná/// Bohužel jen mírně nadprůměrná komedie, která občas pobaví a občas ne. Protože jsem však od ní moc neočekávál, tak tento průměr příjímám. Film, který mírně pobaví a neurazí./// Celekem 55%/// ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžko najít film, v němž jsou chlapi za větší hovada. A ještě těžší najít snímek, ve kterém by mě to hovadství a totálně neseriózní feministický podtón tak bavily. Zprávař je o Willu Ferrellovi, jenž tu předvádí asi svůj nejpřestřelenější a nejvtipnější výkon - a víc ani vědět nepotřebujete. Občas trochu trapné a dramaturgicky nesladěné, ale zatraceně zábavné a narvané nápady a cameo rolemi, které vás srazí do kolen (vede Ben Stiller ve svém Vybíjená módu). Být skutečné zprávy takhle odvázané, tak se na ně i dívám. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)
  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama