MXŠ: Mimořádně extrémní špión
MXŠ: Mimoriadne extrémny špión
Rodinný
Kanada, 2003, 85 min
Robert VincePlakáty
Mike a opičák Minkey jsou bývalí agenti. Jejich cesty se rozešli před deseti lety, kdy přestali oba pracovat v Agentuře. Nyní se však musí dát znovu do akce. Šílený profesor totiž unesl Mikovu dceru Amélii. Oba teď musí spojit síly a zachránit Mikeovu dceru a s ní celý svět! (oficiální text distributora)
Tom Hardy
Stejně tupé jako xXx, akorát si za Diesela dosaďte opici...(1.11.2005)
Smok
odpad!Mimoriadne infantilný počin.(15.4.2008)
Fingon
Navlékat zvířata do hader je dle mého zhovadilost, ale MXŠ je zhovadilost navíc i dost nezábavná.(25.2.2008)
blackrain
Je to pěkná blbost, při které jsem přivřela obě oči. Malým dětem od sousedů se tenhle film líbil, alespoň se přestali chovat jako divoká smečka, která měla v úmyslu zbourat celý barák. Seděly před obrazovkou a tiše sledovaly šimpanze, co pár chvaty a hmaty vyřidil starého Japonce.(12.4.2010)
kongamato2
Čo tam preboha robia Pat Morita a Chris Potter?(31.10.2009)
Baker
Na začátku filmu jsem se začal smát. Po skončení filmu, jsem nikomu nedokázal říct, proč se mi tahle hovadina tak líbila, protože jsem se pořád smál. Nedokázal jsem usnout, protože jsem se ještě pořád smál. A druhý den také. Ne, nezhulil jsem se u toho.(20.9.2007)
Wilston
odpad!Ačkoliv se jedná o něco jako rodinnou komedii, tak i přesto mě opičí agent vůbec nezaujal. 0% Jeden z 1001 filmů, které netřeba vidět.(13.3.2010)
Marwinek
Nemám holt mozek Homera Simpsona, a přestože to byl hlavní důvod proč jsem to kupoval, ten šimpanz to prostě neutáh :-)(2.8.2010)
rafix
Je to hraná pohádka a je to spíš pro děti. Ale dá se na to koukat je to taková oddychovka po náročném dni.(1.12.2011)
pavoucek
Propadlý trapas.(1.11.2008)
Holusacek
Myslím si,že Vince už ujel míle mil za hranicemi smyslnosti,což by nevadilo kdyby byl film dějově i celkově zábavný,a vidím,že Vince s tímto slabě komediálním nádechem neuspěl,když je zde pouze žánr rodinný...=35% -těch opic už bylo moc!!!(23.7.2011)
| Na DVD od: | 24.10.2005 Vapet |
|---|---|
| Na levném DVD od: | 23.02.2008 Vapet |
| Na levném DVD od: | 22.05.2010 Vapet |
Podobné
- Opičí agent (2004)
- MXP: Mimořádně extrémní primát (video film) (2003)
- VIP 2 - Jack se vrací (2001)
- VIP: Velmi inteligentní primát (2000)
- Ed (1996)