Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miniseriál o rodině Kocourkových, kterou tvoří tatínek, středoškolský profesor, maminka, málo úspěšná herečka a děti, Žofie a František je společenství, v němž spolehlivě funguje tolerance, důvěra a vzájemná láska. Volnosti, které mají sourozenci Kocourkovi možná víc než jiné děti, vyplňují originálními nápady a kousky, při nichž nad nimi drží ruku jejich strážní andělé. A ti, jak víme, rozeznají bezpečně dobré a špatné úmysly. Režisér Josef Platz obsadil do hlavních rolí rodinného příběhu, kde všem příjemně "šplouchá na maják", R. Stärze jako tatínka, L. Termerovou jako maminku, Žofii si prožila malá Gabriela Poláčková, Františka Jan Kalous. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Scénář jako z Kocourkova - zbytečně tlačí na pilu a zdlouhavě rozvádí nejapné žertíky (chování v restauraci). Herci se navzájem míjí, rodina nepůsobí pospolitě. A za otce - kuřáka - z výchovných důvodů ubírám hvězdičku. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý seriál, který jsem objevil náhodou. Příběh si vybavuju. Herecké výkony nemohu posuzovat, jelikož v době zhlédnutí jsem byl ještě malý svišť:-) Byl bych rád, kdyby ČT tento "seriál" někdy v budoucnu zopakovala. Hodnotím průměrně. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

No takže po tomhle už šplouchá na maják i mě...Scénář byl katastrofální...Očividný pokus natočit rodinný povídkový seriál se jaksi nezdařil a místo toho jsem viděla jenom dvě rozmazlené děti - kouřícího malého kluka, holku která už "není panna" a barví na černo blond paruku své matky herečky.Nedokážu si představit větší paskvil ve starší české tvorbě. Přijde mi i hloupé dělit to na tři díly.Za mě to nemá ani nízký práh koukatelnosti dialogy typu : "Můžu jít na záchod?" , "Proč vždyť jsi byla před chvílí!" , "Ale já se počůrám!" , "Tak jdi.". Já teda fakt nechápu co tím chtěl básník říci. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama