Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když knihkupec Buzz namluví Dianě, že další knihkupec Stanley ví hodně o Africe, musí Dianu a její společníky zavést k domorodému africkému kmeni. Po setkání s krotiteli lvů, obrovskými opicemi a překročení divoké řeky se Buzz vrací zpátky do Ameriky. Stanley najde diamanty a koupí obchod, v němž dříve pracoval. Buzze si najme jako obsluhovače výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá sranda. Nemá nevím jak originální scénář, ale příběh ujde a to hlavní je stejně komik Lou Costello, který tady odvedl dost slušnou práci. Hlavně v džungli. 3/5 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s komickou dvojicou bolo také nemastné-neslané. Film je postavený na tradičných gagoch čerpajúcich z grotesiek a ponúka len priemernú zábavu. Druhý komentár. ()

Reklama

Vesecký 

všechny recenze uživatele

O téhle dvojici jsem se dočetl ve Wikipedii, jinak mi byla naprosto neznámá. Komentář po delším čase od shlédnutí? Bylo to dost primitivní, vtipy i pro naši starší generaci vyčpělé, záběry z Afriky evidentně točeny ve studiu. Prostě tomuhle humoru nerozumím. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V Americe 40. a 50.let minulého století nebývalé populární duo, vycházející z tradic burlesky a vaudevillů, se tentokráte vydalo do Afriky (ve studiu v LA), aby nás svou parodií na safari žánr donutilo puknout smíchy. Vše založeno na groteskových skečích a premise, že si cvalík Costello permanentně sedí na vedení (kolega Abbott je na tom se zapalováním o něco líp). No co vám budu povídat, vtipné je to asi tak, jako když se na výpravě v Africe zeptáte vůdce domorodého kmene, jestli jsou v jejich kraji nějací lidojedi a on vám odpoví, že ne, že posledního snědli včera.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film postavený na jednom typu gagu, kde za Costellom je nejaké africké zviera (lev, krokodíl, orangutan) a on si to pár minút neuvedomuje, lebo si myslí, že je to Abbott. Potom sa zľakne. Jednoduchý humor dnes už nemá šancu pobaviť a je mi záhadou, že na tomto sa v 40. rokoch váľali ľudia smiechom. Najväčším problémom je však scenár, kde sa niečo rozohrá, potom sa na to zabudne, postavy miznú zo scény, nevieme, čo sa s nimi udeje a skončí to síce konečne vtipne, ale zase to s nejakou logikou nemá nič spoločné. Určité sympatie však tento film u mňa má, obsahuje totiž určitú dávku dada humoru. Asi nechceného. Zrejme som po prvom filme s týmito dvoma pitomcami aj skončil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film existuje aj v počítačom kolorovanej verzii. (Svadbos)

Reklama

Reklama