Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rychlá závodní auta, rivalita, přátelství, láska.  Světové okruhy s tribunami křičících fanoušků, adrenalinové jízdy po dálnicích, závody na sněhu a ledu mezi vrcholky zasněžených Alp, překrásné ženy - nejen v publiku, ale i za volantem... to je život automobilových šampiónů. Závodník Michel Vaillant je obdivovaným hrdinou, téměř vždy vyhrává. Proti rodině Vaillantových se ale spiknou rivalové z konkurenční "stáje" a rozhodnou se vyřadit je z prestižního závodu Le Mans. Mezi těmi nejlepšími rozhoduje o vítězství nebo prohře často jen souhra náhod. A náhodě se přece dá trochu pomoc i... Během rozhodujícího závodu musí Michell Vaillant zachránit svou rodinu, lásku i život. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Lama.Lama

Lama.Lama (hodnocení, recenze)

Mě osobně se tento film velmi líbil. Příběh byl sice jednodušší, ale celkovému dojmu to na kráse neubralo. Rozhodně jsem se nenudila a záběry kamer byly prostě nádherné.

na příspěvěk reagoval Earl_23

matador88

matador88 (hodnocení, recenze)

velmi jednoduchy pribeh, ktory je absolutne jasny a citatelny, noname, bez licencii, vsetko "nahrane", ale vizualne mimoriadne podareny kusok. europska produkcia je citit. krasne obrazky na vsetky strany...

Freeezer

Freeezer (hodnocení, recenze)

Nech si každý vraví čo chce mne sa tento film páčil. Skutočné vozy, skutočný LeMans a rally, pomerne zaujímavá zápletka a koniec. Je to lepšie ako keby to režíroval pán Uwe Boll. Ja som spokojný.

Reklama

Reklama