Reklama

Reklama

The Sorcerers

Trailer

Obsahy(1)

Emeritní profesor Marcus Monserrat, odborník na vědeckou hypnózu, právě dokončil svůj životní projekt. Za pomoci manželky Estelle sestrojil unikátní přístroj, pomocí něhož lze ovládat a propojit lidské vědomí. Médium je nejprve zhypnotizováno a poté ovládáno vůlí Marcusovou nebo Estellinou. Volba první zkoušky padne na mladého Mika, obchodníka se starožitnostmi. Pokus je úspěšný a stárnoucí manželé tak získávají Mikovy pocity a čerpají vzrušení z jeho života. Estelle se však odmítá spokojit s každodenností, zpacifikuje svého manžela a začne prostřednictvím média vraždit. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slaboučké, trapné, naivní, nepůsobivé. Jedině casting (mladých) ženských rolí se povedl, všechny tři dívky jsou opravdu pohledné. Chudák Boris si asi zasloužil lepší osud i lepší scénář. Prostřihy ze života mladých se záběry rozrušených stařečků začnou brzy lézt na nervy. V Sorcerers už je dobře patrný odklon od stylu natáčení hororů počátku šedesátých let k (řekli bychom spíše sedmdesátkovému stylu), podobný paradigmatický pocit ve vás vyvolají (jinak ovšem žánrově zcela odlišní) Stalo se v Southportu či Privilege. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebyť Borisa Karloffa, na ktorého sa dobre pozerá aj v jeho dosť pokročilom veku, zrejme idem ešte nižšie. Pozoruhodný námet mohol byť využitý aj lepšie ( napr. explicitnejšie poňatie ) a mohol v divákovi zanechať nejakú tú stopu. Tak je to len nudný blábol. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama