Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yann má strach z lietania predurčený takpovediac od narodenia. Na svet totiž prišiel kdesi nad Pacifikom a jeho matka na to doplatila životom. Od tej chvíle Yann nikdy nesedel v lietadle. A iba irónia osudu chcela, že Yann je dnes letový inštruktor na simulátore. A aj keď sú možnosti prekonania dávnej traumy pre Yanna neobmedzené, neexistuje nič, čo by Yanna prinútilo opäť si sadnúť do skutočného lietadla. Až do momentu, kedy nestretne Alice... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Docela předvídatelná a jednotvárná komedie, kdy člověk ani moc nepřemýšlí, myslím, že na zahnání odpoledne dobré, tenhle film měl docela hodně negativ, myslím, že například jeho návrat k jeho bývalé lásce, to však velmi lehce přebíjí konec, kdy se všechno vyřeší a Yann, tak ten překoná svůj strach z létání. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* po delší době jsem viděl příjemnou romantickou komedii, která byla docela originální a potěšila mě. Tentokrát přišla z francouzských luhů a hájů a od režiséra, který má už pár slušných komedií na triku. Není nijak bláznivá a spíš baví svým příběhem, který není zase tak úplně předvídatelný. Sice žádné hvězdné herecké obsazení a provedení, ale dostačující a možná o to více to působilo přirozeněji. Za dobrý pocit si proto odnáší čtyři hvězdičky a můžu doporučit. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] … A zase nějaké to BLA BLA BLA nakonec kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze ... ()

Reklama

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Ústřední myšlenka filmu o instruktoru letectví, který nemá odvahu posadit se do letadla, je geniální a film z toho zásadním způsobem těží. I herecké výkony hlavních představitelů nejsou vůbec špatné. Problém nastává v okamžiku, když herci musejí něco říkat. Dialogy jsou totiž napsány vcelku nešťastně (možná na tom bude mít vinu i český dabing) a ve výsledku působí dost nepřirozeně. Konec je sice "krásny", ale nějak mě vzhledem k předchozímu ději nedokázal víc zaujmout a překvapit. Přesto film nabízí velice příjemnou podívanou. 70% ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Veselý životní příběh, kdy do sebe všechno zapadá. Žádné monstrozní záběry, ale jen cesta životem, která je plná náhodných setkání , nenásilného humoru a nečekaných myšlenkových pochodů, které vlastně každý má. U téhle komedie jsem se neřehtala, ale culila při smutných i napínavých scénách, protože vlastně nikdy nevíte, jak to dopadne. ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný snímeček o nacházení dospělosti, místy vtipný, místy nevýrazný. Trochu mě ale mrzel takový ten britský styl - flashbacky, krátké prostřihy, komentáře hrdiny - , který kdysi odstartoval Trainspotting. Nic proti, ale od francouzského filmu čekám spíš francouzský šarm. Kam se poděl pověstný galský patriotismus? Tahle inspirace mi přišla trochu zbytečná. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu srovnává vypravěč díry v sýru Gruyere a letecké nehody (pravděpodobnost, že najdete v sýru díru skrz naskrz je stejně malá, jakože se stane letecké neštěstí), ale Gruyére žádné díry nemá, to Emmental je proslulý sýr s velkými dírami. (PogoJoe)

Reklama

Reklama