Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Sam (Leon Lai) řeší těžký případ dvou bratrů, kteří se zabývají pašováním osob, obchodem s drogami a převáděním uprchlíků, organizováním prostituce. Samova přítelkyně Ann (Asaka Seto) se jako státní zástupkyně také podílí na tomto případu. Oběma se díky tomu změní život k nepoznání. Střely lásky prostě zasáhnou občas každého, ovšem každý po takovém zásahu reaguje po svém. (Vavča)

(více)

Recenze (4)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Úžasné, tenhle režisér mě svým dějem a koncem zase nechal houpat mezi 4* a 5*, Budu se držet i přes dobrou atmosféru a krásný děj je tu málo akce. Stačilo by o kapku víc a je to maso. Docela smutné, že film je tak zapomenutý viz. 8 hodnotích, na to jaký je dobrý. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tak režisér Andrew Lau se opět vytáhl. Nádherné vizuální zpracování a poznávací trademarky, Vás okamžitě udeří do očí, komu se líbila vizuální stránka Daisy tak bude nadšen i zde. Námět je celkem prostý policista Sam si vyjede do Paříže s přítelkyní Ann, oba mají za sebou těžký případ. Výlet ovšem nedopadne zrovna nejlépe. Nechci moc spoilovat. Byť námět není nijak závratně originální, tak zpracování je velmi dobré, probíhá velmi plynulé a dobře zvládnuté střídání žánrů (drama/romance/akce). Zejména je působivý výkon hlavní dvojice. Leon Lai(co já si pamatuji, tak třetí film, kde má postavu tragického hrdiny-A Hero Never Dies, Fallen Angels) a pro mě naprosto nový objev z Japonska jménem Asaka Seto, která je nejen velmi pěkná, ale i umí i hrát. Finále je vskutku dobře vygradované a já nevidím důvod stejně jako v případě Daisy proč si nekoupit DVD. Film, kte kterému se rád vrátím, nejen kvůli dvojici Lai/Seto, ale prostě celkově mě to dostalo, byť nejlepším filmem režiséra zůstává Daisy, ostatní by měli dát šanci nejen tomuto filmu, ale podívat se na zoubek režisérově filmografii. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama