Reklama

Reklama

Appuntamento in nero

  • Německo Blind Date - Skandal in Schwarz (více)

Obsahy(1)

Eroticky laděné giallo, pojednává o bývalé modelce, krásné Angele (Mirella Banti), která je dnes provdána za bohatého britského diplomata Johna (Andy J. Forest). Manželé Angela a John Baldwinovi však nežijí šťastný život. Angela si v sobě nese strašné tajemství po svém znásilnění. John je své ženě nevěrný s její přítelkyní Evou (Mary Lindstrom). John a Eva se v zoufalé snaze snaží Angely zbavit. Nastává smršť událostí, ve které se v hledáčku smrti objevují i ti, kteří o smrt usilují, a boj o život i velké dědictví se stává nemilosrdným. (Hennes)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlastně to není až tak špatné erotické giallo, i když nutno říct, že lepší je to ze strany erotiky, kdy některé scény jsou skutečně sexy a moc hezky se na ně kouká, což je dáno i představitelkami, které byly dobře vybrány. Giallo už samotné tak dobré není, ale má momenty, u kterých si možná řeknete, že to vlastně mohlo být ještě o dost lepší. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Trochu "nepřehledné" a zamotané italské erotické giallo. Manželský pár, bývalé modelky a diplomata, nežije šťastně a manžel se se svou milenkou (přítelkyní manželky) snaží o zlikvidování své ženy. K tomu využijí možnosti, kdy Angela oznámí své znásilnění při návštěvě kina. Do příběhu se zapojuje i bratr Davide a svou roli sehraje i služka Rosy a tajemný muž, který se objeví a opět mizí. Obětí se ale stává i manžel John a otevírá se cesta k dědictví. ()

Reklama

Reklama