Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zimní pohádka o splněném přání, oživlém sněhulákovi a také o tom, co je v životě opravdu důležité. Hlavní postavou rodinného příběhu je bluesový muzikant Jack Frost, který se probíjí tak akorát, aby dokázal uživit rodinu - manželku Gabby a jedenáctiletého syna Charlieho, který je nepříliš úspěšným členem místního žákovského hokejového mužstva. Chlapec touží po tom, aby táta trávil méně času na cestách a víc se mu věnoval. Právě před Vánocemi to začne vypadat, že by se Jackova kapela mohla konečně prosadit, když si jich jednoho večera všimne zástupce velké nahrávací firmy. A tak Jack nesplní svůj slib a nepřijde se podívat na Charlieho důležitý hokejový zápas. Místo toho hraje a snaží se získat smlouvu. Jako omluvu daruje Charliemu foukací harmoniku s tím, že je kouzelná, a když na ni zahraje, splní se mu to, co si bude v té chvíli přát. O Vánocích, kdy opět tráví většinu doby bez své rodiny, si najednou uvědomí, že takhle to nechtěl, a přímo uprostřed štace se otočí a vydá se domů. Bohužel tam nedorazí, protože zahyne při tragické autonehodě. Uplyne rok, opět se blíží Vánoce, Charlie hraje na harmoniku od otce a má velké přání. Chce, aby se táta vrátil domů. Velký sněhulák před domem ožívá. To se vrací Jack, aby dal do pořádku vztah se svým synem. Dělá s ním vše, na co si neudělal čas, dokud ještě žil. Jenže co se stane, pokud se nečekaně oteplí a přijde obleva? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo tak šest sedm, běžel tenhle film u nás na videu každý den. Ten příběh mě fascinoval, na konci jsem vždy brečel a nikdy mě to prostě nepřestalo bavit. Teď už jsem tento film dlouho neviděl a ani vidět nechci - zkazil bych si totiž dojem. Určitě by mě to už nebavilo. A to nechci. Chci to mít v hlavě pořád jako ten krásná dětský příběh - a proto dávám 4*. ()

andydufrsn 

všechny recenze uživatele

No vida, další film, který nás přesvědčuje (má pravdu), že nejdůležitější je rodina, láska, přátelství, zatímco svět kolem nás přesvědčuje (nemá pravdu) že nejdůležitější jsou peníze a kariera. Jako film a nápad s oživlým sněhulákem je to prima, jen je mi vždycky po shlédnutí takových filmů líto, že jsou tak odtržené od reality. ()

Reklama

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

V detstve som to zbožňoval, dnes už žiaľ nie a to som si zachoval svoje detské srdce, mám rád rozprávky, hlavné tieto staršie, o to viac ma mrzí, že tie pocity, ktoré som mal pri tomto filme, už nefungujú... Stále to zostane krásnou spomienkou a to, tomuto filmu nevezme nikto a nič. Som rád, že som ju v detstve videl, páčila sa mi a prežívam pri nej nostalgicky pocit ale nie tak silný v aký som dúfal. Keďže chcem byť objektívny a nenechať sa ovplyvniť peknými spomienkami na detstvo, dávam dve hviezdičky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tento vánoční film se mi líbí. Je tu krásná atmosféra a myslím si, že je to vážně povedený snímek. Scény se sněhulákem byly převážně legrační a ty jiné zase smutné a dojemné. Výborná scénka byla, jak Sněhulák pomáhal Charliemu se sněhovou bitkou:) Nevím jak u jiných, ale u mě tento film společně samozřejmě s Láskou nebeskou a Burtnovými Vánocemi, patří k těm, které si pouštím každé Vánoce (a když mám ještě chuť se pořádně zasmát tak Sněžní psi aneb ano zbožňuju tyhle trapné filmy) samozřejmě včetně pohádek. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50%. Vynikající nápad. Ovšem zpracování slabší. Z takového nápadu se dala vytřískat komedie plná vtipných situací a scének. Těch jsme se ovšem nedočkali, místo toho je to takový ten rodinný film. To je velká škoda nevyužít takový potenciál. Na druhou stranu se na to celkem pěkně kouká a je to takové milé. Škoda, že je tam tak málo humoru. :-( Howgh! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Truckee, v Los Angeles, v Burbanku, v Long Beach a Tahoe City v Kalifornii a v Renu v Nevadě v USA. (rafix)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama