Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zimní pohádka o splněném přání, oživlém sněhulákovi a také o tom, co je v životě opravdu důležité. Hlavní postavou rodinného příběhu je bluesový muzikant Jack Frost, který se probíjí tak akorát, aby dokázal uživit rodinu - manželku Gabby a jedenáctiletého syna Charlieho, který je nepříliš úspěšným členem místního žákovského hokejového mužstva. Chlapec touží po tom, aby táta trávil méně času na cestách a víc se mu věnoval. Právě před Vánocemi to začne vypadat, že by se Jackova kapela mohla konečně prosadit, když si jich jednoho večera všimne zástupce velké nahrávací firmy. A tak Jack nesplní svůj slib a nepřijde se podívat na Charlieho důležitý hokejový zápas. Místo toho hraje a snaží se získat smlouvu. Jako omluvu daruje Charliemu foukací harmoniku s tím, že je kouzelná, a když na ni zahraje, splní se mu to, co si bude v té chvíli přát. O Vánocích, kdy opět tráví většinu doby bez své rodiny, si najednou uvědomí, že takhle to nechtěl, a přímo uprostřed štace se otočí a vydá se domů. Bohužel tam nedorazí, protože zahyne při tragické autonehodě. Uplyne rok, opět se blíží Vánoce, Charlie hraje na harmoniku od otce a má velké přání. Chce, aby se táta vrátil domů. Velký sněhulák před domem ožívá. To se vrací Jack, aby dal do pořádku vztah se svým synem. Dělá s ním vše, na co si neudělal čas, dokud ještě žil. Jenže co se stane, pokud se nečekaně oteplí a přijde obleva? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Niekde medzi 2 a 3*. Priklonim sa ale k slabšiemu hodnoteniu lebo ma napadá množstvo filmov (aj priemerných) s vianočnou tématikou ktoré si v budúcnosti určite pozriem radšej. Jack Frost je ultra jednoduchá rozprávka čo nikoho výrazne nenaštve, no po pravde, dlho som nevidel takto predvídatelný príbeh. Humoru je málo a sentiment nezabral. Rozbeh bol trochu zdĺhavý, no paradoxne ma asi na celom filme bavil najviac. Obživlý snehuliak mohol byť postavička s ktorou sa dá vymyslieť kopa vtipných situácii, tu som ich videl možno tak 3.(maximálne). Pochválim aspoň za to že som sa nenudil. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl tento film moc rád a i teď se na něj dokážu dívat... Má to poměrně hezký příbeh o chlapci který přišel o otce a ten se pak vrátí v podobě sněhuláka... (no když teď koukám na to co jsem právě napsal,tak si říkám že ten příběh je opravdu blbost) :-) Ale to nic nemění na tom že mám tento film rád a pokaždé když ho dávají v TV tak se musím dívat... 3,5* ()

Reklama

HEED 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film. Na začátku to vypadalo jako dost slušné rodinné drama s prvkama komedie a dařilo se to velmi výborně. Filmové efekty byly taky v pohodě, jen škoda těch nelogičností ve filmu jako je například tažení sněhuláka na sáních malým pudlem (rozuměno psem). Jinak celkově slušný vánoční doják který by stál za víc než pouhých padesát procent a proto já dávám 65%. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Vánoce bez sněhu, zima bez sněhu, tak jsem nucena koukat alespoň na bílou sněhovou peřinu ve filmech. A Jack Frost má sněhu opravdu haldy. Mrtvý otec se díky zahrání na foukací harmoniku převtělí do sněhuláka svého syna a asi má něco na světě dodělat, co za života zanedbal. Jako bych podobný námět už někde viděla, ale nemůžu si vzpomenout. Herci byli fajn. Trikově se mi sněhulák líbil. Jen to bylo přeslazené, přemoralizované. I přes očekávatelnost konce jsem brečela a líbil se mi soundtrack. To ale nemění nic na průměrnosti Frosta. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tento vánoční film se mi líbí. Je tu krásná atmosféra a myslím si, že je to vážně povedený snímek. Scény se sněhulákem byly převážně legrační a ty jiné zase smutné a dojemné. Výborná scénka byla, jak Sněhulák pomáhal Charliemu se sněhovou bitkou:) Nevím jak u jiných, ale u mě tento film společně samozřejmě s Láskou nebeskou a Burtnovými Vánocemi, patří k těm, které si pouštím každé Vánoce (a když mám ještě chuť se pořádně zasmát tak Sněžní psi aneb ano zbožňuju tyhle trapné filmy) samozřejmě včetně pohádek. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Truckee, v Los Angeles, v Burbanku, v Long Beach a Tahoe City v Kalifornii a v Renu v Nevadě v USA. (rafix)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama