Reklama

Reklama

Blindpassasjer

(seriál)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Vesmírná loď Marco Polo je na své zpáteční cestě z dokončené mise na planetě Ross. Kvůli dlouhé době letu je posádka lodi ve stavu hibernace. Během letu ovšem centrální počítač kvůli poruše monitorů posádku probudí a brzy se ukáže, že na palubě je humanoid, který se materializoval ve skladišti. Kdo je onen černý pasažér a jaké jsou jeho úmysly na palubě lodi Marco Polo? (pepua)

(více)

Recenze (4)

pepua 

všechny recenze uživatele

Velmi velké a příjemné překvapení. Zpracování je sice poměrně zastaralé, ale příběh je parádní sci-fi klasika a přímo si říká o remake a byla by škoda, kdybychom se ho nikdy nedočkali. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Kdybych neviděl dříve Vetřelce (1979) a Věc (1982), asi bych byl nadšený víc, ale protože jsem je viděl a Černý pasažér po vizuální stránce zrovna nejlépe nevypadá, za což může stáří snímku, nikoliv že by byl odfláknutý, tak za solidní podívanou, kterou už si zopakovat nechci, dávám spravedlivé tři hvězdy. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Parádní raritka. Norská sci-fi minisérie z konce sedmdesátek. Mix Vetřelce, Věci, Star Treku a českých Návštěvníků (fakt že jo). Inteligentní televizní věc, která se nezadýchá a jako futuristickej vesmírnej sci-fi thriller funguje luxusně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama