Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Sandlerov humor nie je zrovna moja šálka kávy, a jeho demencia sa mi proste hnusí, ale v tomto filme bola tá absurdita hereckej trápnosti dotiahnutá do takých rozmerov, že som sa slušne bavil. V tomto filme je všetko tak príšerné, na čele s Adamom Sandlerom samozrejme, až som pochopil, že to tvorcovia nemôžu myslieť vážne a divák sa napriek znechuteniu často proste nemôže nesmiať. (50%) ()

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jedna z typických raných sandlerovek, kde vládne nespoutaný humor, často nespoutaný tak, až to vtipné není. Království pekel je ohroženo - dva satanovi synové pronikli na Zem, takže zamrla cesta, kudy do pekla padaly hříšné duše. Peklo, svého otce i Zemi musí zachránit nejmladší sataůnv syn, takový blbeček s křivým úsměvem - samozřejmě v Sandlerově podání. Průvodcem po Zemi bude malému Nickymu mluvící pes, pěkný sprosťák a proutník. Problémy nastanou, když se Nicky zamiluje, a samozřejmě, když konečně natrefí na své bratry. Příběh, film i humor jsou hodně nevyvážené - objeví se vynikající gagy, aby je nahradil naprosto trapný vtip, podobně v příběhu se občas odehraje silný twist, aby byl vzápětí zabit naprosto podprůměrnou selankou. Stejně tak celý závěr, nakolik měl být asi vrcholem filmu, plný triků, soubojů i vtipných scének, osciluje mezi těmito trapasy a dobrými gagy. Ale zase pro oddech a skutečné milovníky Adama Sandlera, proč ne? U DVD rychle naběhne menu, jinak nic navíc nečekejte. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Věřím, že kdybych se díval v jiné skupině lidí a v jiné náladě, tolik by mě to nebavilo. Ale s přítelkyní takto večer s pivečkem opravdu pohoda a fakt jsem se nasmál. A. Sandler zahrál fakt dobře. Bylo tam minimum perverzních vtipů a tak to umě stouplo fakt vysoko. Zvláště mě potěšilo celkem hvězdné obsazení. Mimo hlavních rolí třeba R.Witherspoon, C. Weathers, R. Schneider a další.... Super cameo O. Osbourneho. Shrnuto: Dobrá komedie, na to, jak je krátká, dobrá zábava. Jo a co jsem zapomněl dodat!!!! Dokonalá hudba! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)
  • Prsa na hlavě jednoho z démonů byla vytvořena pomocí dvou prezervativů naplněných vodou. (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama