Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Ďábelský a šílený nářez, tady mě Sandler naprosto dostal, i když jsem o něm nikdy neměla valné mínění, tohle je parádní... Navíc Tarantino jako hysterický slepý kněz snažící se vyvolat paniku před blížící se apokalypsou a Ozzy Osbourne jako Boží pomoc v boji proti netopýrovi... :D To mě fakt pobavilo, téměř deus ex machina... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Komedie s Adamem Sandlerem mám opravdu moc rád, protože se vždy jedná o velmi příjemnou zábavu a tento film to jen potvrzuje. Už od první minuty to je vtipné, když úchylák šmíruje pěknou maminku na větvi stromu a přijde její malý syn. Po té se to přemístí do pekla ( které je mimochodem celkem dobře udělané ) a o zábavu ani tak není nouzi. Tatíček Satan v podání skvělého Harveye Keitela nemá chybu. Adam Sandler a jeho skřivená pusa mně opravdu bavili. Docela originální scénář s množstvím hlášek. Je jen velká škoda těch posledních 20 minut, protože konec mi přišel dost debilní. Ale nic to nemění na tom, že jsem se vskutku celých těch 90 minut parádně bavil!!! ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal jak Malého Nickyho ohodnotím. Nakonec jsem dal tři hvězdy a to díky né moc inteligentní povaze některých herců, zvlášť těch z pekla, ale náramně jsem se pobavil. I přes nasáklost americké přeplácanosti či trapnosti, mě tato komedie hodně pobavila. Bude také díky tomu, že hlavní roli zde hraje Adam Sandler, kterému opět přidělili komediální roli, jak už jsme u Sandlerovských filmů zvyklí. Zkrátka s filmem a vůbec s celým příběhem jsem docela spokojen. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se štáb bavil při natáčení, ale bohužel při shlédnutí filmu už to bylo naopak...Je to pakárna, kdy nejlepší scény jsou tak akorát z Harvey Keitelem, který jako satan byl neuvěřitelný ;) A taky scény s kozama na hlavě :D To jsou dvě věci, které si vždy vybavím :) Ale zbytek je fakt blbost, která není ani vtipná, ale dívatelná.... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

668. hodnocený film: No, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůře a dá se říct, že mě tenhle film mile překvapil. Je to snad už ta samá písnička, ale Adam Sandler je sice fajn komediální herec, ale chtělo by to se vymanit ze zaškatulkování se do béčkových komedií. Chtělo by to opravdu pořádnou roli, aby se skutečně projevil. Jinak toho Tarantina jsem tam fakt nikde neviděl, ale Ozzy, to bylo velký překvápko. 3* jsou adekvátním ohodnocením. 3* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)
  • Nickyho spolubydlící měl na stěně plakáty z filmů Blowup (1966) a Psycho (1960). (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama