Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

Matty 

všechny recenze uživatele

Místy tak nehorázně nevkusné a stupidní, že jsem to viděl dobrovolně dvakrát. 60% Zajímavé komentáře: Kordus, B!shop, Hopper ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady se zase odborníkům a všelijakejm honimírům nehodí jméno do party. Chudák Adam Sandler to odsral a předtím, než odborníkovi ukázal, že umí SKUTEČNĚ hrát, jsme my, smrtelníci, žrali jeho bláznivý komedie, který nestárnou. Malý Nicky - Satan Junior je komedie, ke který se rád vrátím a pokaždý se budu smát. Divím se teda, že si Adam nevykloubil hubu z pantů, když ten film točil, ale to odborníka nenapadlo. Odborník celkově má dost nepochopitelný vlastnosti sundat v zásadě dost dobrej film a čsfd na tyhle hejna neskutečně trpí. Přiženou se bez opatření a nekontrolovatelně filmu způsobí ujmu. Pokud se ale neodborník, skutečný divák a člověk, co se chce skutečně pobavit, pustí tenhle film, určitě pochopí, že mu nějakej odborník může sednout maximálně na hrb, ti otrlejší je nakopou do prdele, protože tenhle film je přesně jeden z těch filmů, kde to svrchovaně posrali. Je to totiž legrace, a pro co jinýho se na komedii dívat... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $39,464,775Tržby Celosvetovo $58,292,295 ║ táto praščenosť teda Sandlerovi sadla, dobré, pobavilo /60%/ ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Někomu možná Hitler vyfintěný v oblečku sexy pokojské nastavující svou řiť extra velkému ananasu v rukou Satana připadá vtipný, mně přišel trapný. Stejně trapný jako celý tenhle podivuhodný film... Čistý odpad... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pitvořící trapnost honosící se jménem Sandler je na zabití již po úvodní scéně, ale v průběhu stopáže se tvůrcům (Sandlerovi nepřekvapivě nikoli) povede i pár zdařilých fórků, takže se to dá snést. Užít asi jen těžko. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dříve se mi to moc nelíbilo, ale po letech jsem se u toho fajn pobavil. Sandler je pako, ale já ho mám prostě rád. Umí si ze sebe udělat prdel a na retardovanýho ďábla se docela hodí :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, že ve čtyři vrážíte Hitlerovi do zadku ananas." Raději mám peklo veselý než to strašidelný, ale Satanův potomek Nicky mě do něj moc nenalákal. Sice by se mi líbilo vytvářet s ním metalový kompilace, hrát basket nebo proměňovat Coca colu v Pepsi, ale dívat se na jeho dementní ksicht a poslouchat příkazy otravnýho buldoka zase tak zábavný nebylo. Ale ono je to jedno, protože mě v pekle stejně nechtějí, takže budu muset do nebe. Doufám, že tam bude alespoň punkovej koutek Joe Strummera. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Hrubozrná komedie, u které jsem se po celé čase buď ukrutně zasmál nebo kroutil hlavou nad křečí režiséra vyrubat z tohoto snímku nějaký povedený vtip. Škoda, že než přetrhanou bránici jsem si ze sledování Malého Nickyho málem odnesl zlomený vaz. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Skvělá taškařice!!! Dobré Dobré Dobré... Tři hvězdičky se třemi vykřičníky!!! Sakryš, úplně mám s odstupem chuť jednu přidat... Ale to by mě inti poslali do pekel a tam chci dojít dobrovolně sám za všechna svá upřimná hodnocení a skutky... :-))) Nakonec jsem podlehl. Stačilo se mrknout znovu... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Parádní žánrová směsice, která je místy skutečně děsivá (tedy její autoři věděli, co točí), aniž by to přestávala být nehorázná psina... Keitel a Ifans jsou lahůdkoví... ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama