Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Tyler je zklamaný tím, že nebyl jmenován velitelem ponorky, jak si představoval, ale pouze jeho zástupcem. Navíc ponorka, na které slouží, dostala právě nečekaný a nesnadný úkol: přepadnout poškozenou německou ponorku, na jejíž palubě je kódovací stroj Enigma. Získáním tohoto kódovacího stroje by spojenecká vojska získala přístup k tajným informacím německé armády, a tedy i rozhodující převahu. Plán na přepadení ponorky a ukradení kódovacího stroje spočívá v tom, že Američané se převléknou za německé námořníky a budou předstírat, že jsou ze zásobovací ponorky a jdou také pomoci s opravou. Plán se zezačátku podaří, ale brzy se pravá totožnost prozradí a dojde k boji, který skončí zcela nečekaně. Němci sice americkou ponorku zničí, ale na německé se zachrání část Američanů se zajatými Němci… (TV Nova)

(více)

Diskuze

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Příšerně nudnej, nezajímavej a propagandistickej film. Dokoukat to do konce bylo opravdu utrpení. Odpad jsem nedal ani nepamatuju, ale tady ano.

ujec

ujec (hodnocení, recenze)

Prekrútená história s Enigmou, ktorú získala britská tajná služba a odkódovali ju poľskí matematici pôsobiaci v GB.

xerno

xerno (hodnocení, recenze)

Hroznej magor...


Nezapomínej, že každej může mít svůj názor a jestli chceš svůj vyjádřit, napiš koment...

Související novinky

David Ayer a pět tankistů bez psa

David Ayer a pět tankistů bez psa

15.02.2013

Specialista na moderní policejní thrillery má za sebou minulost policajta v Los Angeles a člena posádky americké ponorky. První zkušenost proměnil v sérii drsných kriminálních dramat (loni se vytáhl… (více)

Reklama

Reklama