Reklama

Reklama

Na první pohled

  • USA At First Sight (více)

Obsahy(1)

Prožijte s námi příběh o znovuobjevení lásky a krásy života. Když unavená a vystresovaná Amy odjíždí na odpočinkový víkend do lázní a potkává zde pohledného maséra Virgila, její život začne nabírat jiný směr. Virgil je mnohem vnímavější a pozornější než ostatní muži, které Amy poznala. Má vlastní vidění světa - Virgil je totiž slepý. V tuto chvíli jen zázračná operace nabízí naději, že se Virgilovi vrátí zrak a oba budou moci společně znovuobjevovat svět... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

movie 

všechny recenze uživatele

Celkem smutná, ale smířlivá podívaná o tom, jak se Mira Sorvino zamiluje do slepého maséra Vala Kilmera, nechá ho podstoupit operaci očí, ale s nově nabytým zrakem mu v životě udělá celkem velký zmatek. Konec mě skoro až dojal, ale už protože v kolence režie je jméno Irwina Winklera a i proto, že tahle story není nic úžasného, dávám za 3*. ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Vždy ma fascinovalo ako priemerný Američan dokáže vyjadriť svoje pocity. Len tak zo seba vysúka vety, ktoré by taký Shakespeare musel vymýšľať niekoľko hodín.............Hlavne v tomto je tento film nevydarený - dialógy plné klišé a veľmi neprirodzené. Rovnako ako rozťahaný dej (zbytočne 122 minút), ktorý je viac ako riešení vzťahu ako slepote. Len ťažko sa dá uveriť že okrem získaného a znovu strateného zraku je v tomto film niečo viac podľa skutočnej udalosti.............. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tento film má asi nejvíc za problém, že tu nehraje známější herec ( ), kdyby tu hrál např. ´´Keanu Reeves´´, tak by určitě měl film větší tržby a byl proslulejší. Možná je to jen škoda, že nevybrali někoho lepšího, ale i tak je ´´Na první pohled´´ povedený film. Navíc je scénář ovlivněný skutečnou událostí, kterou zaznamenával doktor, kam chodil na vyšetření očí... Příběh o lásce dvou lidí ( slepce od mládí a krásky z New Yorku ). Kteří se do sebe zamilují a prožívají společné chvíle. Po čase chce , aby šel na operaci očí, nejdřív chvíli odmítá, protože byl na operaci očí v mládí a nechce si to prožít ještě jednou. Ale nakonec se rozhodne podstoupit jí. Operace se zdaří a on objevuje svět kolem sebe, ale po čase se mu vrátí slepota zpět.. Dokáže láska přejít i tuhle nečekanou situaci??? ( Hodnocení: 7/10 ) ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdičky jsou hlavně za solidní práci Marka Ishama, kterou odvedl na výborném, tak trochu melancholickém soundtracku, který vhodně doplnila několika svými čísly vynikající a ve filmu hrající pianistka a zpěvačka Diana Krall. Uvěřitelné a umírněné herecké výkony zachraňují poměrně klišovitý a dobře odhadnutelný scénář made in Hollywood. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na základě skutečných osudů vzniklo toto bezkrevné romantické drama, natažené do dvou hodin, které při troše soudnosti šlo s přehledem prostříhat na 80 minut. Takto je výsledek hodně nudný a je to škoda, protože téma mělo spolehlivou dramatickou složku. Herci tak ani nemají moc co hrát a v natažených záběrech působí zbytečně bezradně, což z jejich obvykle standardních výkonů ještě pár bodů ubírá. 40% ()

Galerie (160)

Reklama

Reklama