Street Fighter II
Street Fighter II Movie
Animovaný / Akční / Sci-Fi
Japonsko, 1994, 99 min
Gisaburō SugiiPlakáty
Tento film sa odohráva v Japonsku. Mocný generál Bison terorizuje svet. Nikto si s ním nevie poradiť a tak sa proti nemu postavia dvaja dávni priatelia. Sukničkár Ken Masters a čistokrvný bojovník Ryu Hoshi. Bison stále naberá silu tak sa postupom času k nim pridávajú ďalší bojovníci aby ho spolu zničili. Uskutoční sa najväčší súboj ich životov. (evil_ryu)
Zumongar
Animovaná podoba herní bojovky Street Fighter II se vydařila tak, jak jsem přesně očekával. Divákovi je naservírováno mnoho povedených bojů (jak animačně, tak obsahově), objevují se tam skoro všechny postavy ze hry, nicméně některé jen chvíli. Ve výsledku se jedná o příjemný průměr a tak dávám lepší 3/5*.(9.8.2009)
Chen
Animovaná verze legendární počítačové hry dopadla skvěle. Akční scény jsou rozpohybovány výtečně, hudba je strhující a navíc se sem podařilo vměstnat velké množství postav. Jen je škoda, že na některé nezbude moc času.(7.8.2006)
NoFiction
Kdo by neznal legendární počítačovou hru od firmy Capcom??? Tohleto je naprostá úchvatná kopie toho, co jsem si prožil během hry až k zabití nejvyššího Bosse. Je pravda, že animace pokulhává, ale rok vzniku hovoří za vše. Lepší snímek k výročí jsem si nemohl ani přát. Lepší verze anime než sračka s Van Dammem.(22.12.2008)
Losik
Moc pěkná atmosféra a souboje, mnoho známých tváří ze hry, ale bohužel film strádá na opravdu špatném příběhu. Víceméně jde jen o pár soubojů natažených do 99minut. Hodnocení je podle mě moc vysoké, protože to asi hodnotili jen fanoušci hry, kteří na tom ujíždí :).(9.1.2010)
jednaveta
Kvality tohoto našlápnutého kousku vyniknou hlavně v porovnání s vandammovkou podle téže slavné hry.(22.3.2006)
evil_ryu
Animácia je trochu slabšia ale bojové scény su veľmi pekné. Príbeh na to že to je celkom obstojný. Občas mi to pripadalo také trochu americke a za to strhávam 1* ale inak je to zábava. Zaslúžené 4*(14.1.2008)
sirrgulo
Už úvodní souboj Sagat vs Ryu je skvělej a to zakončení Hadoken je paráda. Dál je děj rozmělněn mezi několik dalších známých postav a tvoří skládačku ve které chce Bison získat moc ostatních. Není to nic extra, ale podle bojovky, inu proč ne? Je však pravda, že některé postavy se objeví jen na chvilku, aby navíc dostali nakládačku od jiných, ale co. To se nedá nic dělat. Celkově je ale snímek vážně moc fajn. Soubojů je spousta a člověk v nich najde známé bojové techniky ze hry, takže jsem se jen usmíval a vše rychle uteklo.(14.7.2010)
Související
- Street Fighter IV: Arata naru kizuna (video film) (2009)
- Street Fighter Zero 2 (2005)
- Street Fighter Zero (video film) (1999)
- Street Fighter II V (TV seriál) (1995)