Reklama

Reklama

Charles Castle, zoufalý z tragické smrti své milované ženy, odchází jako válečný fotograf na frontu. Po návratu je kontaktován záhadnou ženou, která umí odhalit tajemství, skryté za fotografiemi mrtvých a zavražděných - zná totiž způsob, jak se s jejich pomocí spojit se záhrobím. Od této chvíle má Charles jediný cíl - znovu se setkat se svou mrtvou ženou. Existuje však člověk, který chce otevření brány podsvětí zabránit za každou cenu... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (19)

bari68 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a netradičný námet. Bohužiaľ, ale úspech sa akosi mihol účinkom. Ono gró filmu a duchovné víly pôsobia trochu rozprávkársky, miestami možná smiešne a v celkovom kontexte je z toho vlastne úsmevný gýč. Je to veľká škoda, pretože potenciál sa tu skrýval nemalý. Čo diváka určite poteší je pekná hudba a záverečné rozzuzlenie, ktoré je doslova smutným happyendom. ()

judy 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, zvláštní, zvláštní. Shlédnuto kvůli Tobymu Stephensovi - zajímalo mě, jak si vedl 9 let před Janou Eyrovou. Bohužel příšerný dabing, v anglickém znění jsem nesehnala. Příběh sám zajímavý, až do doby, kdy se objeví skutečné (nikoliv jen vyfocené) víly. Těžko říct, jestli měl hlavní hrdina halucinace, každopádně našel, co hledal. A já taky - ujistila jsem se v tom, že ač je Toby Stephens skvělý herec, ani to této slátanině nepomohlo. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Do doby před sto lety stylizovaný film o muži, který ve vánici na horách ztratí manželku, s níž se pak na konci (v jiném světě?)setkává. Mezitím nastoupí na frontu a tam vidí v hospodě zrychlené i zpomalené pohyby lidí, zejména pak jakési víly, malé lidské létající a svítící bytosti.... Film na hranici fantasmagorie až kýče. ()

wray 

všechny recenze uživatele

Toto je dalsi z filmov ku ktorym som sa dostal kvoli hudbe (resp - hladal som filmy na ktorych spolupracoval Simon Boswell) a - nebola to zla volba. Prijemny mysteriozny film s dobrou atmosferou, herecky fajn, s netradicnym koncom... Dokonca mi ani nevadilo ze to bolo "historicke" (tuto kategoriu filmov obvykle nemam rad). Male plus za to ze to bolo o foteni (co je tiez moje hobby), a trosku vacsie plus za Beethovena v soundtracku (skutocne ta hudba k tej scene pristane). Viac ako 3 nedavam, pretoze to stale nebolo tak tajomne (kludne by som mozno pouzil az slovo "strasidelne") ako by som chcel, chybali tam mozno nejake emotivnejsie sceny, triky a celkovo film posobil skor TV dojmom - jednoducho, viem si to predstavit aj lepsie spracovane. Kazdopadne - stale velmi dobre aj tak ako je, a odporucam ak mate chut na film o duchoch, vilach, druhom svete... ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Krásny fantasy príbeh o svete mimo nás ktorý si neuvedomujeme a predsa v ňom žijeme. Toľkokrát natočený príbeh o duchovnom a nadprirodzenom svete a predsa tak iný. Miestami to pôsobí skoro rozprávkovo. Troška mi tu vadili slabšie výkony hercov, ale zasa to vyrovnávala skvelá hudba a nádherný príbeh, ktorý dokáže zaujať od začiatku až do konca. A záver filmu bol taký netradičný a dokázal prekvapiť. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama