Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tvajlajt v šik historických hadrech a s docela pěknými, nepřepudrovanými herci v optimálním věku pro nesmrtelnost. Staří zůstanou starochy, mladí mlaďochy a někdo radši normálně umře a důstojně se po odžité stoleté šichtě odebere zaslouženě prdět do hlíny, než aby si tohle věčné úžo žůžo, díky kterému máte na všechno tak moc času, že jste vlastně tolik ani nechtěli, užíval navěky věků. Remarque napsal, že věčnost je starý, dojemný a beznadějný sen lidstva. Při sledování reality show Forrest Family skoro doufám, že měl pravdu. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Milučká a naozaj talentovaná Alexis Bledel po niekoľkoročnom úspešnom stvárňovaní intelektuálky Rory zrejme potrebovala zahrať čosi na úplne inú nôtu, a tak po modernom a vtipnom seriáli s naozaj inteligentným pozadím zvolila film, ktorý síce neoslní masy, no pre snílkov a romantikov bude akiste pohladením pre dušu. Podobne ako Alexin výkon. K zápletke sa veľmi vyjadrovať nebudem - povedzme si to rovno, nesmrteľnosť nie je veľmi objavnou témou, najmä nie, keď okolo nej chcete vystavať zápletku a ako bonbónik pridať i trochu filozofovania - ale i tak trvám na tom, že v rámci oddychu je tento film naozaj dobrou voľnou. Apropo, hudba Williama Rossa dodala celému filmu akýsi melancholický opar, ktorý sa na jednej strane k príbehu hodil, na druhej strane ma však už po pár scénach začal deprimovať ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladá Winnie Fosterová (Alexis Bledel) žije se svou despotickou matkou. Ta ji nikam nepouští, nic ji nepovoluje a chce z ní vychovat pravou dámu. Už proto Winnie touží po jakémkoliv dobrodružství. Jednoho dne uteče z domu, a v lese potkává záhadného mladíka Jesse (Jonathan Jackson), jak pije z lesního pramene.. Záhy je unesena jeho bratrem Milesem, a poznává celou rodinu Tuckových. Dozvídá se, že pramen v lese není ledasjaký, ale kouzelný. Jenže Winnie se zabouchne, do toho se zaplete chlápek, co chce pramen zpeněžnit ... Pohádka od Walta Disneye, která ničím nepřekvapí, ale pokud se na ni podívate s mladšími sourozenci, tak je asi potěší (a vám dají pokoj). Ve filmu se objevilo pár hereckých hvězd Ben Kingsley(ten bohatství chtivej chlápek), dále například Sissy Spacek a William Hurt jako staří Tuckerovi... Škoda nevyužitého námětu, ale je asi třeba počítat s tím, že jde o pohádku určenou mladším (a/nebo) nenáročným divákům .. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný film, první polovinu jsem byla až překvapena jak moc příjemný. Přesně ten typ filmu na odpočinkový večer, kdy si chcete dát sklenku vína a na nic nemyslet. Škoda, že se ve druhé polovině už vytratila ta celková poetičnost z té první. Sice uznávám, chvíli mi cukala ruka k té čtvrté hvězdě a to hlavně proto, že mi na konci jedna slzička ukápla, jenže pak si divák začne uvědomovat jisté věci, například jak je postava Bena Kingsleyho v tomto filmu zbytečná a bezvýznamná, nebo jak by si téma věčného života zasloužilo mnohem větší rozpitvání, než jakého se mu dostalo zde. Nicméně jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Film má zajímavý namět, nádhernou hudbu a víceméně kvalitní hercké obsazení. Dávám mu ale jenom tři hvězdičky, protože to všechno bylo natočené tak neoriginálním způsobem, postrádajím potřebné kouzlo, které takový příběh má mít. Možná kdyby se filmu chopil Cuarón nebo někdo podobný, vyšel by z toho magický snímek s opravdu tajemnou atmosférou a hloubkou. Navíc mě nebaví koukat na to jak se Alexis Bledel (ze které si opravdu na pozadí nesednu) mucká s nevýrazným J.Jacksonem (něco pro náctileté slečny). Takže škoda, mohlo to být lepší. Ale jako film na deštivé nedělní odpoledne plní svou funkci dobře. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Scott Bairstow (Miles Tuck) tak toužil po roli v tomto filmu, že se vzdal honoráře. (Rocky62)
  • Filmový debut Alexis Bledel. (Rocky62)
  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)

Reklama

Reklama