Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

baclajean odpad!

všechny recenze uživatele

Ak chcete naozaj zbytočne stráviť 121 minút svojho života, pozrite si tento film. Vzhľadom na herecké obsadenie (predovšetkým Ben Stiller) som neočakával veľký a epochálny dej, ale aspoň veľa dobrých hlášok. Žiaľ, boli maximálne dve. Film neopantal absolútne ničím, v polovici som takmer zaspal. Bohužiaľ len takmer. Nie často hodnotím filmy ako "odpad", ale tu inak nemôžem. A vyčítam si, že rozpozeraný film vždy dopozerám do konca. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

I přes mizerná hodnocení jsem měl díky tématu a obsazení poměrně velká očekávání. Hodně brzy se ale vytratila. Vlastnosti "superhrdinů" jsou možná zábavné na papíře a prvních pár vteřin ve filmu, ale pozorovat to dvě hodiny? Náročné. Není se ani moc čemu zasmát a pár trapných vtipů se dokonce několikrát opakuje. Uf. Bohužel měl film mizerné tvůrce a vznikl ve špatné době. Nakonec jedno z mála pozitiv byla nádherná Claire Forlani, která rozjasnila svýma očima každou scénu, kde se na pár vteřin objevila. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Chtěli ste ve věku 10-ti let být členem superhrdinského uskupení, tak tady máte šanci. Pan vztek (umí se naštvat a mlátit do všeho kolem), Modrý rádža (hňup v indickejch hadrech co hází vidličky), mistr rýče (trouba s rejčem a hornickou helmou), splín (prdící sralbotka s po´dovanym ksichtem), koulařka (dcera bowlingového hráče, která má otcovu lebku jako bowlingovou kouli) a někdo neviditelný, který svou schopnost neovládá...jistě byst ezapadli jako třeba geek, který mlátí klávesnicí ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, několik velmi povedených frků a geniálních dialogů, sem tam dobře odvedená parodie na komiksy a skvělý Geoffrey Rush jako záporák. To vše bohužel totálně zabito nevyužitou dlouhou stopáží, nízkou koncentrací humoru a nedostatečně vypilovaným scénářem. Trapnost humoru je až to poslední, neboť film stojí za hovno už jako celek. A jaká to mohla být paráda, kdyby to neposrali. ()

altaica odpad!

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Lidé říkají, že jste tak úžasný, že se sám připravíte o práci. Slova, která slyším každý den a hle, von to nějakej syčák vrazil do filmu, jak kocoura do trouby. Superhrdina potřebuje superničemu, ale žádný nezbyl. Co naplat, musíme propustit Casanovu-Frankensteina, jinak je po sponzorech, po reklamách a celkově po piči. Na Rushe i Stillera jsem se těšil. Naprosto zbytečně. Očekával jsem bláznivou komedii a dostal nabubřelou nudu. Co mělo být parodií, bylo jen a jen debilitou. Škoda. Chtěl jsem se zasmát. Místo toho mi ztvrdly rysy a zřídla stolice.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Kapitán Úžasný olepenej reklamama víc než pilot formule 1 na rozdíl od nás, citlivých chlapců, kteří své tělo pokrývají umělecky hodnotnými motivy ze salónů art studia Jacuzza, tedy tento kapitán má nejen skalní fanoušky, ale i pár konkurentů. 3 superhrdinové, kteří ze sebe v pravidelných intervalech dělají totální superblbce mu už šlapou na paty.” S rýčem jsi lepší než kdokoliv jiný, ale to z tebe nedělá superhrdinu. Jsi dobrý otec a dobrý manžel, ale nic víc” – no není nad slova podpory od černé brikety, která se díky vaší rychlosti na speedu stala vaší ženou. Druhý bydlí s maminkou a třetí – hm, škoda slov. Nápad dobrý, obsazení výborné, provedení hrůza, vemte si raději, madame, něco na štrykování, pobavíte se víc. Komedie bez vtipu a nápadu je trapná jak těhotnej puding. Ten Giga.          HLÁŠKA:Kapitáne Úžasný, byl jste, smím-li to tak říci, úžasný.// Zaznamenejte, že oficielně začalo slyšení o propuštění na čestné slovo.// Varlata mi natékají, nemůžu dýchat, nemůžu dýchat.// Co za blázna, vyhazuje do vzduchu blázinec.// Eddie, až se vrátíš, už tady nebudu. To je riziko, které musím nést. Jinak bych se možná neměl kam vrátit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama