Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností je to průměrný, možná i podprůměrný film o hrdinech s poměrně předvídatelnou zápletkou a příběhem o B-týmu, který musel sebrat všechny své schopnosti, které má a že to jsou opravdu skvělé schopnosti ("I shovel well...") a zachránit město poté co šílený padouch vyřadil slavného a neohroženého superhrdinu. Tak proč tomu dávat víc jak 3*? Protože když jsem se kdysi na tento film koukal u kamaráda, tak jsme se parádně zhulili a musím říct, že zábavnější podívanou jsem asi nezažil. Člověk se směje tomu, jaká to je kravina, směje se hlavním hrdinům, směje se těm šíleným vtipům, směje se dialogům ("I knew you'd know I'd know you knew." - zkuste to říct desetkrát po sobě) a směje se dokonce i té tatínkově lebce v kouli na bowling. A tak i když se k tomuhle filmu dostanu i teď po letech, když už se neposilňuji zeleným listím, tak se na něj vždycky rád podívám a stejně se u něj pořád docela dobře bavím. 7,5/10 ()

Raketka29 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to ani zajímavé ani vtipné a ani dostatečně blbé. Takže jsem nevěděla jestli to brát vážně nebo jako pokus o parodii. Nedotklo se to ani jednoho a Ben Stiller opět maximálně nesympatickej. A nepotřebji se koukat na samé krasavce a modelky ale kdy filmaři pochopí že na chápkovi s uhrama co prdí není nic.... no vlastně NIC?! ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie podle komiksové adaptace od Dark Horse, kterou moc lidí nezná. Čekal jsem trapárnu a přistihl jsem se, že jsem se u filmu bavil. Jsou tam slabší místa, ale celkově to jde přežít bez újmy. Finančně to byl vyložený flop, proto si režisér tohoto snímku už neškrtnul. Shlédnuto na AMC HD. 3* ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Vynikající obsazení, několik velmi povedených frků a geniálních dialogů, sem tam dobře odvedená parodie na komiksy a skvělý Geoffrey Rush jako záporák. To vše bohužel totálně zabito nevyužitou dlouhou stopáží, nízkou koncentrací humoru a nedostatečně vypilovaným scénářem. Trapnost humoru je až to poslední, neboť film stojí za hovno už jako celek. A jaká to mohla být paráda, kdyby to neposrali. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Je mi moc líto, že jsem musel po hodině zastavit nahrávání tohoto filmu. Moc jsem se na něj těšil protože Stiller, Azaria i Macy patří k mým oblíbencům a navíc ještě v cameech se měl objevit Dane Cook (Klikař Charlie), Luiz Guzman (Hele kámo, kdo tu vaří) a dokonce i Michael Bay! Bohužel jsem si jich neužil, protože tento film opravdu stojí za prd, až se mi chtělo zklamáním brečet. To není k smíchu, ale k pláči, škoda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Luis Guzmán hrál prodavače v mexické restauraci, ale jeho scény byly vystřiženy. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Policejní vozy použité ve filmu jsou Dodge Charger z roku 1968. (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama