Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Don Preston je pověřen obhajobou muže, který se k zločinu předem přiznal. Vyšetřovatelé ale objeví v minulosti obžalovaného děsivé tajemství, jež přiměje porotu k úvahám o podstatě spravedlnosti. (Hans.)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

OBHÁJCI: ODPLATA Obhájci jsou tým právníků, kteří ve své práci ctí jediné pravidlo - dokud se neprokáže vina obviněného, je nevinen. I v dalším napínavém dramatu ze soudní síně se advokátská firma, zastoupená třemi generacemi - Lawrencem Prestonem (E.G. Marshall), jeho synovcem Donem (Beau Bridges) a vnučkou M.J. (Martha Plimpton), musí semknout, aby vyhrála v boji za pravdu a spravedlnost. Znásilnění dcery zničilo Michaelu Laneovi rodinu i život, a proto se pomstil. Na první pohled jasný případ, avšak jeho obhájci se nemíní jen tak vzdát Trilogie: Obhájci: Nenávist, Obhájci: Odplata, Obhájci: Pomsta ()

route60 

všechny recenze uživatele

Úvaha o tom jestli je někdy trest dostatečný i když vše proběhlo podle práva, zničený život dcery ale také hlavního hrdiny po znásilnění dcery který si byl vědom svého činu a okamžitě se přiznal, tento Tv film Odplata jsem viděl před 13 léty a opravdu mě dostal, výborné právnické drama s Beau Bridgesem a výborným Johnem Larroqettem v roli msticiho se Michaela Lanea. ()

Reklama

Reklama