Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Vickie Stewart (Traci Lords) překazí předání velkého množství kokainu, který je při akci zničen. Poslíček Salvador (Angelo Tiffe) díky tomu dluží svému bossovi miliony dolarů, které je odhodlán získat zpět za každou cenu. Rozpoutá tedy nebývalou válku gangů a zanechává za sebou hromady mrtvol. Policejní kapitán (Yaphet Kotto) sice původně Vickie z případu odvolal, ale nyní se zdá, že její drsné metody budou tím jediným řešením. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

"Vem si odpoledne volno a jdi třeba do zoo. Nebo do parku. Ne, do parku ne - víš, jak to dopadlo, když jsi posledně šla do parku." Nenáročné, ale koukatelné levné béčko z produkce Merhi/Pepin. Začne to Lords v nedbalkách, pokračuje slabou autohoničkou a pak začne Lords řešit případy sexuálních útoků, přičemž viníky s gustem mlátí a policejní kapitán pak za to na ni řve. A aby se něco dělo i v jejím soukromí, podvádí ji její přítel, což Lords řeší podobně nekompromisně jako svoje případy. Lords to herecky zvládá v pohodě, záporák je taky fajn a docela to ubíhá, takže i když to po scenáristické, akční a jakékoli jiné stránce nic moc nepředvede, není to ani bolestivá nuda. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Začínám mít pro Pepina a Merhiho docela slabost (Kanganis či třeba Charla Driver patřili k jejich tradičním spolupracovníkům). Po solidních Pouličních zločinech se mi tohle pozdávalo fakt hodně. Na tvorbu Pepin/Merhi related se soustředil raritní label VIDEO 2000, kromě tohohle vydal již zmíněné Street crimes či Maximum force. Sympatický béčkový ksichty, odsejpá to, solidní a brutální akce a Traci Lords dostává cenu Miss sympatie, když si nijak nezadá s jinými trash matadorkami, spíše mnoho z nich snadno předčí. Všechny pochvalné přívlastky, které jsem vypsal, samozřejmě platí pro béčkové akční filmy, nikoli obecně. ()

Reklama

Reklama