Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo přežije, je vítěz. A pro Arnolda Schwarzeneggra, který se marně snaží uprchnout z vězení a dokázat svou nevinu, navíc získaná svoboda. Nejdříve ale musí v podivně kruté televizní show porazit nelítostné gladiátory... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

Falko 

všechny recenze uživatele

Nezda sa mi tento film az tak zly, aby si zasluzil az tolko vela nizkych hodnoteni na CSFD. Myslel som si, ze ked si tento film zopakujem priblizne po 15-tich rokoch, ze budem o dost sklamany, ale nie je to pravda. Bavilo ma to rovnako a bolo pre mna zaujimave divat sa na ludi - divakov brutalnej show, ktori sa tak lahko daju zmanipulovat tym, co im televizia ukaze. Jasne, ze taky PREDATOR, ktory bol natoceny v tom istom roku je 100x lepsi, ale to by som zase neporovnaval. Urcite sa v tomto filme da najst vela chyb, ale bavilo ma to, takze tak trosku na protest davam tomuto filmu 4 hviezdicky... 09.01.2011 ________ Arnold Schwarzenegger - (Ben Richards) +++ Maria Conchita Alonso - (Amber Mendez) +++ Yaphet Kotto - (William Laughlin) +++ Jim Brown - (Fireball) +++ Jesse Ventura - (Kapitán Freedom) +++ Erland van Lidth - (Dynamo) +++ Produkcia: Rob Cohen +++ Hudba: Harold Faltermeyer +++ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pekařský výrobek a primitivní hry ve jménu sledovanosti, Vláďa Železný by se nad těmi koláči rozplýval.. Dystopické ultrabéčko o zábavě lůzy, do kterého Glaser údajně nedostal tu hloubku, s kterou si hrál Bachman na kinga. Nevadí! Máme tady famózní ústřední hudební motiv, co připomene Colombierova L' Alpagueura, tak akorát povrchně nakousnuté téma mediální manipulace s davem, sympaticky se to neostýchá brutality, nechybějí Arnieho trademarky (doutníček, slib návratu, něco těžkého přes rameno, herecký projev fošny) a na úrodnou půdu padne i pár steroidových frků. A byť to bylo divadýlko na druhou, jako bezprecedentní bonus guvernér Minnesoty ošklivě zmastí guvernéra Kalifornie! Please Stand By.. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Film podle Kingovy celkem dobré knížky. Brutální, krvavá televizní show, kde vyhraje ten, kdo přežije.... ..... ...... Hodnocení je na tenhle typ filmu celkem vysoké - je to dané jednak v rámci žánru, v rámci doby (1987) a hlavně jistou mírou proroctví, protože je jen otázkou času, kdy se podobné reality show skutečně někdo chopí. Tímto zároveň zdravím Vl. Dobrovodského, na jeho masakrování bych se v TV určitě juknul. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Kde je Piloun? - Je rozpolcenej! Tak řezníka z Bakersfieldu fakt můžu kdykoliv. Dnes již nepochybně kultovní RUNNING MAN totiž obsahuje mraky skvělých hlášek, pamětihodných scén a zároveň nabízí perverzní, brutální zábavu, že snad nemá na poli akčních sci-fi filmů konkurenci (líbí se mi to hrobové ticho ve studiu, ihned poté, co Arnie odpraví prvního lovce). Zároveň je snímek zářným příkladem toho, jak snadno se dá oklamat lidské pokolení. Tento, dnes již klasický film, si po každém dalším zhlédnutí čím dál více doceňuji a vychutnávám. Je to sice béčko jako hrom, ale dokáže úžasně pobavit (stejně, jako třeba Arnieho Komando) a to je pro mě (obzvlášť v dnešní době digitálních škvárů) strašně důležité. Žádná nuda, slušná zápletka, spousta akce ihned od začátku, slizký záporák (vlastně hned několik a ne ledajakých) a nakonec happyend a skvělý rockový song. Co od Arnolda chtít víc? ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zadaptovat asi nejlepší knihu literárního giganta, která kombinuje sociální kritiku s výborným sci-fi příběhem, do podoby nevkusné céčkové blitky v papundeklových kulisách, mizernou akcí, a s dějem co se dá shrnout jako: "nejdřív nastoupí hokejista, pak týpek s pilou, pak tlusťoch oblečený do LED diod, a pak blbeček s plamenometem" - to je v pravdě geniální. Producenti i s Arnoldem se zjevně vytvořit sociální experiment, který vizi šíleného postapo světa o televizi co chce z lidí udělat tupé slintajicí zombies nejen ukazuje ve filmu, ale zároveň ji i uvádí v realitu. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (36)

  • Podle knihy je Ben Richards (Arnold Schwarzenegger) nezaměstnaným otcem, který nemá peníze na léky pro svou těžce nemocnou dceru.Proto se přihlásí do soutěže běžící muž (POciSEM)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

20.02.2021

Přichází dobré zprávy pro fanoušky filmů na motivy literární tvorby Stephena Kinga. Studio Paramount Pictures právě jedná s režisérem Edgarem Wrightem (Baby Driver, Soumrak mrtvých) o spolupráci na… (více)

Reklama

Reklama