Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek excentrického kapitána Jima a jeho partičku beznadějných snílků. Bojují se žraloky, piráty i vlastní chamtivostí, aby získali potopený poklad u pobřeží Hondurasu. Výstřední kapitán Jim Canahan (Cornel Wilde) i členové jeho lodní posádky mají každý své důvody, proč se vydávají hledat poklad, potopený v blízkosti honduraského pobřeží. Aby však poklad získali, musí se potopit do vody, plné žraloků a zbavit se pirátů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Quint 

všechny recenze uživatele

Natočeno ve stejný rok jako Čelisti. Na rozdíl od nich jsou tu žraloci vidět skoro pořád a jsou opravdoví, ale veškeré podmořské scény s nimi jsou tak nenapínavě a nahodile rozzáběrované, že místo toho, abyste se báli o hlavní postavy, tak se budete divit tomu, kolik neškodně vypadajících (nepříliš velkých) žraloků bylo kvůli filmu zabito. Dialogy v mezičase na lodi vás pak dokonale uspí. Pouze pro hardcore fandy Cornela Wilda, který to celé natočil zřejmě jen kvůli tomu, aby ukázal, jakou má i ve svých třiašedesáti letech fyzičku. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, ktorý nenudí a neurazí, ale zase nie je ničím extra zaujímavý. Na 70. roky je film celkom napínavý, herci vybraní dobre a na morské živočíchy sa mi pozerá dobre. Ako horor to je ale slabšie, no aj napriek tomu som spokojný. 55% ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom svižný dobrodružný film so super zápletkou, ktorý sa nehrá na nič veľké, pritom ponúka dostatočnú zábavu. Netreba sa nechať zmiasť žralokmi v názve filmu, ide o nich až niekde na poslednom mieste, čo mne aj vyhovovalo, kedže scény s nimi išli v dobách bez počítačových efektoch uveriteľne natočiť iba ťažko. Z postáv sa mi najviac páčil samozrejme zásadový kapitán, hraný samotným režisérom, a jeho vysvetlenia či hlášky, ktorými nonšalantne negoval argumenty ostatných. A ako sa ukáže, nezaostával ani vo fyzičke. Aj keď v závere dôjde aj na pár hluchších miest, oceňujem po celý čas dobre držanú dobrodružnú atmosféru. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama