Reklama

Reklama

Tváří v tvář

(TV film)
  • Česko Žena proti muži (více)

Obsahy(1)

Rázná doktorka Diana Firestoneová z amerického národního institutu přírodních věd se vrací do Afriky, aby zde pokračovala ve svém jedinečném archeologickém výzkumu a dokázala tak světu, že člověk žil na naší planetě již před třemi miliony let. Na svém paleontologickém nalezišti však nachází svérázného Angličana Tobiase Williamse, chlapa z rodu samorostů, kterého nezajímá nic jiného než těžit na jejím vzácném pozemku sepiolit, z něhož se vyrábějí vysoce ceněné dýmky. Je nasnadě, že Tobias uhlazené dámě středních let příliš nevoní. O korektní soužití se sice snaží oba, ale většinou to nevychází. Pak Tobias narazí na něco, co doktorku Firestoneovou neobyčejně zajímá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Príjemný filmík. Bavili ma vzájomné hašterenie a šarvátky ústrednej dvojice. Ako dve malé deti na ihrisku v bitke o formičku. Ale pocity archeologičky, ktorá sa vracia na miesto vzácneho nálezu a nájde tam bandu "chuligánov", ako si na jej nálezisku blbnú s motorovými pílami, musia byť nepopísateľné. Sám neviem, či som bol práve naladený na toto dielko, ale filmom som príjemne pookrial a myslím, že niektoré scény naschválov (sprcha, sprej..) mi utkvú v pamäti nadlho :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

V Afrike dôjde medzi absolútne nezaujímavou Elizabeth Montgomeryovou a indianajonesovským Robertom Foxworthom k romanticky/konkurenčnému vzťahu, ale celé je to len o malý kúsok menej trápne, ako scéna s levom a chlapcom meniacim sa v muža. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama