Reklama

Reklama

Bláznivá mise 4

  • Česko Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (více)

Obsahy(1)

V tomto díle je stvořen mocný krystal, který z člověka může udělat superčlověka. A tak Sam musí jako vždy pomoci a tento krystal se svými přáteli střežit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit. Ale jak to tak bývá, krystal je ukraden a začíná boj o znovuzískání, ale i o záchranu Kodyžakovi rodiny. (Chupacabre)

Recenze (29)

monolog 

všechny recenze uživatele

I tenhle byl skvělej a jako malýmu děcku (kolem pěti šesti let) se mi to strašně líbilo. Viděl jsem to spoustykrát s legendárním rychlodabingem, ale to mi tehdy vůbec nevadilo. Oproti ostatních dílů si zde pamatuju, o co tu šlo. Veděc vynalezne nádhernej krystal, kerej je schopnej člověku předat nezranitelnost a úžasnou sílu. Pak mu ho ukradnou a zabijou ho a ten krystal se nějak dostane ke Korijakovi a Samovi. A pak se spustí bláznivá mise plná robotků, výbůchů a praček až do finále, kde dobro snad zvítězí nad zlem. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tsui Hark vyklidil miesto a nastúpil Ringo Lam ktorý je v akčných sekvenciách ako doma. Horšie je, že "funny feeling" prvých dvoch častí je tatam, Lam pritvrdil ... viac mŕtvol a hlavne pribudla krv ... podstatne ubudlo narážok na špiónske filmy (Bond, Indiana a Rambo sú jediný co ma napadlo) ale stále sú tu tý istý herci takže pohoda ... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem hodnotil 3. díl ještě milosrdně u tohohle to již nejde. Děsná blbost, která není navíc ani vtipná. Je s politováním když největší vtípky kolem sebe vytváří 5leté dítě. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

příjemně opilý a mírně přejeden odvážil jsem se ke čtyřce... nevím, kolik bych už musel mít promile, aby mi to přišlo zábavný. vím jistě, že to byla poslední bláznivá mise, kterou jsem zabil čas. 30% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ringo Lam rozpoutal akční peklo, je pravda, že ubylo trochu komediálních momentů, ale na druhou stranu ty kaskadérské kousky co uvidíte stojí za to. Automobilové honičky skoky, využití helikoptér, člunu, ultralightu, spousta soubojů tělo na tělo, stříleček. Co se týče narážek, tak určitě poznáte jednoho chlápka z Indiana Jonese, citace z Ramba, lehká inspirace Bondovkami. Celkově vzato, je to stejně dobré jako minulý díl, jen se pojetí série posunulo trochu jinam, navíc je tu Sally Yeh jako nový přírustek obsazení a i ona se umí ohánět. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ať to dělám nerad,čtvrému dílu dávám jen 3 hvězdičky. Hatung není,už taková tvrďačka jak jsem byl vždycky zvyklý a Sam,už nemá žádný svý speciální věcičky,ale celý se mi to zdá,že se to odehrává v takovým americkým stylu a chybí tomu jakkási akčnost a celé to je jako jedna velká akční honička bez chuti. Kodyžakovo dítě je super,na svůj věk bych řekl,až moc inteligentní. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bylo mi asi 12 a na tenhle film jsem se díval na videu, skoro každý víkend u dědy. Vlastně na to koukali všichni. Bratránkové, sourozenci. Byla to taková řežba, že jsme vůbec nechápali. Soundtrack si pískám do dneška. Klenot. (edit - zhlédnuto už i ve Full HD) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stvrty diel znova uplne zmenil styl. Co je po otrasnej trapnej trojke dobre. Na reziserske kreslo sa dostal tvrdak Ringo Lam a skoro po cely film som mal pocit, ze mu niekto zabudol povedat, ze to ma byt komedia. Snahy o humorne sceny sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Cely film od zaciatku do konca tvori nonstop akcia. Nastastie fakt prvotriedna a velkolepa. Dockame sa paradnych nahanaciek. Okrem klasickych autonahanaciek, tak aj lod vs. vrtulnik. Dalej tu su prekvapivo krvave prestrelky, kvalitne bitky s mnozstvom bolestivych chvatov a neraz aj dychvyrazajuce kaskaderske kusky. Zamienkou pre tu neustalu akciu je snaha zaporaka, ktory si doslova odskocil z prveho Indiana Jonesa, ziskat nejaky dôlezity krystal, ktory sa nahodou dostal do ruk ustrednej dvojke a tak ich neustale niekto nahana a potom unasa, aby jeden druheho mohol zachranit. Vzhladom na minimum humoru uz nemaju moznost mimo akcnych scen prilis vynikmut. Dokonca aj Hatung tu ma menej priestoru a v bitkach taha za kratsi koniec. Najviac mi vadilo to, ze sa Lam nezaprie a necha hlavnych hrdinov dost vytrpiet vrcholom coho je finale v ktorom Kodyho mucia fakt az prilis a ked uz ma definitivne dost, tak ho este aj zapalia. Tento diel bol poslednym, ktory som videl za detskych cias a vdaka tej brutalite sa mi vôbec nepacil. Ani teraz mi ten temny ton do tejto serie nesedi, ale aspon ocenujem neskutocne mnozstvo spickovych akcnych scen v style, ktory mam rad, takze vysledkom je solidny nadpriemer. 6/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tady jsem se rozhodoval nad trojkou a chtěl dát tři hvězdy, ale nakonec jsem se přece jen bavil a dávám za čtyři. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto BLÁZNIVÁ MISIA neovplýva takou komiksovosťou, slapstick scénami či gotesktnými akčnými sekvenciami. Pribudlo na vážnosti a všetko sa to nesie viac v indianajonesovksom duchu ( je tu jedna geniálna narážka ). Primerané a dôstojné pokračovanie dobrodružstiev Sama a Kodyjacka. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Monolog si zřejmě dobře nepamatuje 3 a 4 díl , protože zde žádný roboti nejsou. Zde narozdíl od 3týho dílu není vše bráno ve stylu zkopírovat Bonda se vším všudy. Zde se navratil hongkongský humor a opět je tu plno akčních scén. Snad jen ty okaté citace nebo parodie na bondovky nebo na Indiana Jonese (gestapák spalující si ruce o horké artefakty) už nefunguje a kde tam je citace Ramba?. Z nostalgie a hlavně , protože je toto daleko lepší než bondoidní 3díl je toto na ****. Celkově je to na zabití nudy , není to dlouhé a ani neurazí. Dokonce nekteré scény zaujmou (Hokej , autoskok , zaverecná bitka). Skoda jen , že kouzlu druhého dílu se už zadný díl nevyrovnal a roboti a kaskaderské scénky take ubyly bud na minimum nebo zmizely. Tímto dílem koncí u nás uvadena serie Blaznivé mise. Pátý a poslední sel pouze na DVD v cizině v TV nebyl uveden. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Další ze série parodií na akční snímky.Nerozlučná dvojice Sam a Kodyjack se tentokrát pouští do boje s nebezpečným gangem , který touží po zázračném diamantu.Pozorný divák objeví prvky parodizující J.Bonda - agenta 007, Ramba , příběhy Indiana Jonese a mnoho dalších filmů. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Předcházející části v sobě měly (a dodnes mají) jakési zvrhlé, infantilní kouzlo. Tohle už ale bylo jenom blbé. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

"Koho máš radši, Tátu nebo mámu?" dítě: "To je logický, že tátu" Kodijack: "Hm.. tak za to dostaneš atomovou hlavici" dítě:"potřebuju ještě pár ručních granátů" Kodijack: "máš je mít". .............Podle mě nejakčnější díl celé série a to díky režii Ringo Lama. Akce průměrná, dabing jak u prvních dílů, chvílemi trapné, ale né tak hrozné jako třetí díl.. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Po trochu slabší trojce zase nárůst kvality. Ke konci trochu ztrácí dech, ale ještě to jakž takž dokopou. Scény s děckem jsou dokonalé (něvěřím, že jsem to řekl). Karl Maka je úžasný, ostatně jako vždy. ()

Reklama

Reklama