Inzerát: Studentka hledá sex (TV film)
Personals: College Girl Seeking...
Drama / Romantický / Erotický
USA, 2001, 94 min
Paul LevineHrají:
Brad Bartram, Tera Patrick, Sebastien Guy, Brandy Davis, Nicky DolanObsah
Dvaadvacetiletá studentka Juliette píše studii o lidském sexuálním chování, její profesor však není s výsledky příliš spokojen. Nabádá ji, aby se do problematiky ponořila hlouběji, ale ona mu příliš nerozumí. To její spolubydlící Sára přesně ví, co Juliette potřebuje - přejít od teorie k praxi. Musí to vědět, protože sama je na sex expertka. A tak navrhne kamarádce, aby to zkusila s inzerátem. Dostane hromadu odpovědí a má tak možnost poznat spoustu obvyklých i neobvyklých sexuálních praktik, zálib a libůstek. Potíž nastane, když se náhodou zaplete se Sářiným přítelem Davidem. (oficiální text distributora)
slatkac
Jeden z těch lepších pornofilmů co jsem kdy viděl. A že jsem jich už viděl.(15.8.2011)
zdeny99
Podprůměrná televizní erotika na komerčních stanicích, která absolutně ničím nezaujme.(18.12.2010)
Olík
Studentka hledá sex…………..a studentka sex nachází. Co už chcete psát o soft-porno snímcích, když jsou si všechny až na nějaké ty odchylky v ději, který stejnak nikoho nezajímá, podobné jako vejce vejci a jejich erotické scény jsou všechny stejně nevzrušivě umělé. College Girl se od sobě podobných kolegů liší maximálně tak četností lechtivých minut a také jejich rozmanitostí. Noční divák se ve standardně nezáživném balení dočká téměř všech druhů (zaplať pánbůh všech ne) „lásky“ a to jak od muže a ženy, ženy a ženy, jednoho muže a dvou žen, jedné ženy a nula mužů nebo kopy žen a kopy můžu a jako bonus porno celebrita Tera Patrick.(30.12.2011)
Riker
Řekl bych, že obsah filmu zde napsaný je stejně dlouhý jako scénář. Pouze a jen "soft porno", nějaký příběh je tam jen na natažení stopáže kvůli specifikacím TV filmu. :-)(9.5.2010)
GlaDOS
Jak bych to jen řekl....hmmm...hmmm...no, co taky čekat od erotického filmu? dvě hvězdičky za jednu moc hezkou hérečku. jinak žádná sláva(19.12.2011)
Související
- Inzerát: Příležitostný sex (video film) (2002)